1 éve

Ábel Anita: Hatan nyertük meg a trófeát!

Vasárnap este véget ért a Nicsak, ki vagyok? második évada. A szuperdöntőben nemcsak remek produkciókat láthattak a nézők, de elképesztő leleplezések szemtanúi is lehettek.

Most már nem titok, kik voltak a Nicsak, ki vagyok? legtovább jutott előadói. A Varjú jelmeze mögött Dobrády Ákos, a Baba maszkja alatt Mihalik Enikő, a Tigris kosztümje alatt pedig Metzker Viki kápráztatta el hétről hétre a nézőket a rejtélyek színpadán.

Az elmúlt hetekben elért pontszámok alapján Ábel Anita csapata győzött – Csonka Andrással és Király Viktorral -, szemben Kajdi Csabáéval, aki Mádai Viviennel és Pápai Jocival próbálta leleplezni az énekeseket.

Fotó: TV2

Ábel Anita a Ripost-nak azonban elmondta, hogy szerinte a győzelem mindegyiküket megilleti, hiszen nem vették véresen komolyan a játékot: az utolsó két adásban sokszor összedolgoztak, együtt morfondíroztak.

„Úgy gondolom, mindig az első megérzéseink voltak a legjobbak, és ezt az első évad tapasztalatai is bizonyítják. Ehhez képest a szuperdöntőben már mind a hatan teljesen a sötétben tapogatóztunk. A biztos tippek tekintetében egyik csapat sem brillírozott, és úgy is voltunk vele a végén, hogy már együtt gondolkodtunk Kajdi Csaba csapatával. Addigra már nem volt kiélezett a verseny közöttünk, jó hangulatban tippelgettünk. Mondtam is, hogy tulajdonképpen mi hatan nyertük a trófeát, mert bár a versenyszabályzat alapján az én csapatom nyert, de az utolsó két adásban már mindenki összedolgozott mindenkivel” – mondta el a Ripost-nak Ábel Anita.

Fotó: TV2

A színésznő régi motorosnak számít, hiszen már a műsor első évadában is szerepelt az egyik sztárcsapat tagjaként, ahol számos izgalmas lelepleződésnek lehetett szemtanúja. Ehhez képest mostani adások is rengeteg meglepetést tartogattak számára.

Fotó: TV2

Anita sokszor meghökkent, például, amikor a szuperdöntőben a Baba jelmeze alól Mihalik Enikő bukkant fel. Ez már csak azért is volt meglepő és vicces, mert a nézők jól emlékezhetnek, hogy az elmúlt adások során sokszor felmerült a világhírű modell neve, hiszen ő Kajdi Csaba jó barátja és felfedezettje.

„Enikőnek gyönyörű a hangja, és mindannyiunkat elképesztően meghatott, amikor Csaba szembesült azzal, hogy ő van a jelmez alatt. Rajta kívül még két emlékezetes lelepleződés maradt meg bennem: a Festmény kiléte, vagyis Oszvald Marika nagyon meglepett, hiszen korábban rengeteget hallottam már énekelni, léptünk is fel együtt. Csonka Bandi pedig kifejezetten szoros barátságot ápolt vele, mégsem jöttünk rá, hogy ő az. Hevesi Kriszta is kellemes csalódás volt számomra. Vele valahogy elkerültük egymást az évek során, még sosem találkoztunk. Viktor tippelt rá egyedül, mert pont a műsor előtt nem sokkal futott össze vele. Kriszta igazi nő és elképesztő energiái vannak.”

Mindent összevetve, Anita nagyon élvezte az adásokat, hiszen nem csak Csonka Andrással és Király Viktorral, de a másik sztárcsapat tagjaival is jóban vannak, az adások alatt pedig kiderült, hogy hatuk között jól működik a kémia.

„Szerintem mindenki, aki részt vett ebben a műsorban, nagyon odatette magát, és professzionális szinten szerepeltek a színpadon. Le a kalappal mindenki előtt! Úgy gondolom, ez a műsor szórakoztató, az embereknek pedig nevetésre, jókedvre van szükségük, főleg ebben a helyzetben. Remélem, a szuperdöntő számukra is legalább akkora izgalmakat és meglepetéseket tartogatott, mint nekünk” – fogalmazott Ábel Anita.

Metzker Viki volt a legjobb Bár a műsorban a sztárcsapatok versenyeztek egymással, a lelepleződés a következőképpen alakult: először a Varjú, vagyis Dobrády Ákos búcsúzott a műsortól, majd Mihalik Enikő, a Baba jelmezében. A legtovább Metzker Viki jutott el, aki Tigrisként mindenkit elkápráztatott az énekhangjával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!