Létrehozva: 2020.11.16.

Kirobbanó sikerrel indult a Farm VIP a TV2-n

Hétvégén ismét a TV2 csatornát választotta a legtöbb néző mind a három fő célcsoportban.

November 14-15-én, hétvégén, ismét a TV2 csatornát választotta a legtöbb néző mind a három fő célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+) egész nap és főműsoridő tekintetében is. Kirobbanó sikerrel mutatkozott be a TV2 vadonatúj realityje a Farm VIP és tarolt idősávjában a Dancing with the Stars is. Átlag nézői részesedét tekintve a hétvégén teljes napon a 18-59 évesek 9,4%-a, a 18-49 évesek 9,1%-a és a teljes lakoság 10,7%-a. Főműsoridőben ezek az arányok 13,8%, 13,3%, 17,3%. Ezekkel az eredményekkel magasan több néző választotta a TV2-t, mint a fő konkurens csatornát, az RTL Klubbot.

Fotó: TV2

A szombat esti Dancing with the Stars újra sok nézőt ültetett le a tévék elé, idősávjában a legnézettebb volt mind a három fő korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). A 18-59 évesek 17,2%-a választotta, 10 százalékponttal többen, mint az RTL Klub azonos idősávját, ahol csupán a nézők 7,2%-a volt jelen. A DWTS a 18-49 évesek körében 16,2%-ot, a teljes lakosság körében 22,3%-ot ért el, míg az azonos idősávban az RTL Klub ezekben a korcsoportokban jóval kevesebb nézőt, 8,0%-ot és 6,1%-ot mondhatott magáénak. Este az RTL Klubon futó Apatigris újra alulmaradt a nézőkért folyó versenyben, hiszen mind a három célcsoportban kevesebb néző választotta, mint a TV2 azonos idősávját (A18-59, A18-49, A4+). A műsort a 18-59 évesek körében 9,6% választotta, 6,0 százalékponttal kevesebben, a 18-49 évesek körében 9,3%, 5,3 százalékponttal kevesebben, míg a teljes lakosság körében 8,2%, 11,6 százalékponttal kevesebben, mint a TV2 csatorna azonos idősávját (15,6%; 14,6%; 19,8%).

Vasárnap kirobbanó sikerrel indult Farm VIP, ami hétfőtől hétköznap esténként jelentkezik a Mintaapák után. A teljes lakosság körében több mint 1 millió nézőt ültetett le a tévék elé, ezzel a hét legnézettebb műsora lett. A 18-59 éves korcsoportban is csak a Magyarország-Izland focimeccs tudott nagyobb nézőszámot elérni, így ebben a korcsoportban a második helyet szerezte meg magának a 464 ezres nézőszámmal.

A műsor a saját idősávját is fölényesen nyerte: a tévénéző 18-59 évesek 18,2%-a a Farm VIP-t választotta, míg az RTL Klub azonos idősávját 2,6 százalékponttal kevesebben, 15,6%. A 18-49 évesek körében is nagy volt a különbség a 2 csatorna nézői részesedése között, a Farm VIP 17,7%-ot, az RTL Klub azonos idősávja 16,8%-ot ért el. A teljes lakosság körében még nagyobb volt a különbség, hiszen a műsor megnyerte a nézők 20,9%-át, 4,6 százalékponttal többet, mint a fő konkurens azonos idősávja. A Farm VIP és az RTL Klub Álarcos énekes műsorának közös idősávja tekintetében is tarolt a TV2 mind a három korcsoportban, mert ha a két műsor közös idősávját nézzük (19:09-20:29), akkor is nagyobb nézői részesedést ért el a TV2 új reality műsora, mint az RTL Klub maszkos műsora.

Fotó: Tv2

A hétvégén a TV2 esti hírműsora, a 18 órakor kezdődő Tények is magas nézői részesedést tudott elérni, a négy éves vagy annál idősebbek körében: szombat este 19,7%-ot, vasárnap este pedig 20,4%-ot, amivel a műsor mind a két napon megnyerte idősávját. Mindamellett, a 18-49 évesek körében is jól teljesített, hiszen ebben a korcsoportban is a Farm VIP-t megelőző Tényeket több néző választotta, mint az RTL Klub azonos idősávját (16,5% vs. 16,3%).

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell