1 éve

Raktárkoncert: Szörnyű dolgokat kellett átélnie a karantén alatt Deák Bill Gyulának

Deák Bill életét nem csak a világjárvány nehezítette meg idén. Az előadónak családi tragédiákat is át kellett élnie.

Deák Bill Gyula számára az idei év borzalmasan indult. A koronavírus-járvány miatt számtalan fellépését kellett lemondania, ráadásul a felesége és a menye is komoly betegséggel küzd.


Fotó: Markovics Gábor

„Nekem ez a 2020 nagyon gáz. Életem legrosszabb éve. A feleségem infarktust kapott, a menyem kemoterápiára jár. Erről a járványról nem is beszélve. Borzalmas...” – kezdte a Ripost-nak Deák Bill Gyula, aki a tavaszi helyzethez hasonlóan most is nagyon ügyel arra, hogy betartsa családjával az óvintézkedéseket. Otthonába szinte már senkit sem enged be, hiszen a neje fokozottan veszélyeztetett a járványt illetően.

„Nem engedünk be senkit a lakásba, a feleségem eléggé veszélyeztetett az infarktusa után. Szerencsére most már sokkal jobban van, de nagyon figyelünk arra, hogy minden szabályt betartsunk. Én is sokkal jobban figyelek magamra: nem dohányzom, nem eszek össze-vissza” – jelentette ki Bill Kapitány, aki nem csak a családja, de a koncertjei miatt is aggódik. Sok előadóhoz hasonlóan, neki is rengeteg fellépése maradt el.

„Rengeteg koncertem maradt el, számszerűen már meg sem tudnám mondani. Az év hátralevő részében is hasonló a helyzet, de ha lehet, akkor biztosan fogunk játszani. Az életem a színpad, szeretek zenélni. A közönségem is nagyon hiányzik” – mondta az énekes, aki szintén lehetőséget kapott arra, hogy fellépjen a Raktárkoncerten, amelyet a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltett életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zeneipar számára. A magyar blueskirály fellépését az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában nézhetik vissza rajongók.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!