Macron nem zárja ki, hogy nyugati katonákat küldjenek Ukrajnába

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2020.09.12.

Raktárkoncert – Rúzsa Magdi: Jó lenne, ha egy nap lenne gyerekem – Videó

Nem unatkozott a karanténidőszak alatt sem Rúzsa Magdi: mesekönyvet írt, amelyből musical készül. Odafentről kapta az ihletet, ahogy azt is magasabb erőre bízza, hogy mikor lesz édesanya.

Nem hőzöngött, nem elégedetlenkedett, pedig a naptára idén is tele volt öt-tízezer fős koncertekkel. Az énekesnő elfogadta a helyzetet, és kreativitással vészeli át a koronavírus-járvány időszakát.

Fotó: Móricz István (MO)
Bors

„Mindenféle szempontból nehéz időszak ez a mostani, nekünk öt koncertünk valósult meg a több százból, és nem is lesz több idén. De ennyinek is örülünk, mert ez olyan volt nekünk, mint egy vérátömlesztés” – mesélte lapunknak Rúzsa Magdi, akivel a Raktárkoncert-sorozat felvételén futottunk össze, s többek között arról is kifaggattuk, hogyan ütötte el az időt otthon, a kényszerpihenő alatt.

Kiderült, hogy Magdi színpad nélkül sem unatkozott, egyik nap az erkélyen üldögélve ugyanis megszállta az ihlet, s megszületett élete első mesekönyve, amelyből musical is készül.

Fotó: Móricz István (MO)
Bors

„Kreatív ember vagyok, és annyira örülök, hogy nem estem depresszióba, ehelyett a jóisten letett az asztalomra egy ilyen csodás ötletet, amelyhez tizennyolc dal született, s egy imádnivaló történet kerekedett belőle. Angyalkert...” – mosolyodott el a könyv címét említve az énekesnő, aki ezek után még mélyebben hisz benne: az élet hol ad, hol elvesz.

A gyerekeknek szánt mese és dalok kapcsán akaratlanul felmerült a kérdés: 34 évesen Magdi vajon mikorra tervezi az anyaságot?

„Én abban hiszek, hogy ezt az élet alakítja, és hogy nem szabad erőltetni a dolgokat. Mindig is azt képzeltem, hogy jó lenne, ha egy nap lenne gyerekem, de én így is teljes értékű életet élek. A sorsra bíztam ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő, és mit ad meg nekem a jóisten” – mondta az énekesnő. Magdi tizennégy év alatt töretlenül ívelő karriert épített, koncert előtt mégis képes izgulni.

„Nagyon fontos, hogy egy fellépés előtt legyen harminc percem, ami csak az enyém. Ilyenkor ráhangolódom az egészre, mert még ma is vannak helyszínek és események, ahol izgulok. Amikor egyszerűen az alkalom megköveteli, hogy penge legyek. De én örülök ennek az izgalomnak, mert ez azt jelenti, hogy még érdekel, amit csinálok, és hogy a koncertjeimről mit visz haza a közönség” – tette hozzá Magdi.

 

Milliárdos segítség A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltette életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zeneipar számára. Ezzel több mint 150 előadót és azok háttér­embereit segítik. A koncertfilmek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetők lesznek. A Lounge Group jóvoltából már a raktárkoncertek nyilvánosságra kerülését megelőzően számos értékes tartalom válik elérhetővé a kulisszák mögül. A raktarkoncert.hu honlapra és a vonatkozó közösségi médiaoldalakra folyamatosan kerülnek fel a színfalak mögötti pillatanok képei és a fellépőkről szóló exkluzív fotós, hangos és mozgóképes információk. A Lounge Group a koncertek vizuális világának kialakítása mellett az elkészülő koncertfelvételek technikai véglegesítésében is szerepet vállal.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megrázó hírek érkeztek Katalin hercegnéről

origo.hu

Európa elpusztulhat emiatt a drámai háborús döntés miatt

borsonline.hu

Robban a cukiságbomba: csodás családot alkot Krausz Gábor, Mikes Anna és Hannaróza

vg.hu

Nagy István elmagyarázta, hogy miért engedik be az ukrán mézet

ripost.hu

Gyászol Koltai Róbert: „Még fel sem tudtam fogni”

mandiner.hu

„Késhegyre a magyarokkal! Aki nem menekül el, az lesz első!” – újabb magyarellenes kirohanás Kárpátalján

origo.hu

Haspólóban mutogatja magát a vadítóan szexi Tóth Andi - képek

life.hu

A tartós megoldás: a hüvelyflóra regenerálása a mindennapokban (hirdetés)

origo.hu

Így válasszunk műfüvet! Közel 40 százalékkal nőtt a műpázsitot választók száma ( hirdetés)

ripost.hu

Egy mozdulattal közellenség lett Újpesten a magyar focista – videó

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek márciusban mágnesként vonzzák a pénzt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Szócsata tört ki a TV2 stúdiójában

SHOWBIZ

"Aznap elindult valami" – mi lehet Jákob Zoli és Erdélyi Mónika közt?

SZTÁR

Most jött a hír, elhunyt a népszerű magyar színész

SHOWBIZ

"Megtanítanak arra, hogy a valós világot jobban lásd" - hármas ikreiről vallott Rúzsa Magdi

SHOWBIZ

Shobert Norbi büszkén közölte: „Gratulálok Fiam!”

SHOWBIZ

Kommentcunami árasztotta el Alekoszt a koncertje miatt

SHOWBIZ

Gigantikus bejelentést tett Szabó Zsófi, erre senki sem számított