2 éve

Kowalsky meg a Vega koncerttel búcsúzik idénre a Plázs

A balatoni felüdülőközpont, a Plázs idén szeptember 12-én zárja a „bulizsilipet”, azonban tesznek róla, hogy a búcsú emlékezetes maradjon: péntek este Kowalsky meg a Vega koncert, míg másnap a Rakonczai Piano estje és egy reggelig tartó Wannabe party lesz a záróprogramon.

A siófoki Plázson nem engedik el könnyen a nyarat. Az időjárásnak köszönhetően nemcsak a programok, hanem a Balaton és a fehér homokos partja még most is hívogató. A Plázs a különös nyár ellenére is egy sikeresnek mondható szezont búcsúztat, az előírásokat betartva bulizhattunk hétvégenként a riviéra környezetben.

Fotó: Plázs Siófok

A záróhétvége is nagy durranásnak ígérkezik, hiszen pénteken a közönségkedvenc Kowalsky meg a Vega hozza érkezik legújabb, Tombold ki című klipjének jegyében, 2020 tekintetében aktuálisan. A koncert előtt és után Dj Juhász Laci lesz a hangulat felelőse.

Fotó: Plázs Siófok

Másnap a minden nyáron kedvenc Rakonczai Piano esten rúghatjuk a homokot a csillagok alatt, utána pedig a Plázs kedvenc idei after partyja, a Wannabe rángatja el a „plázsereket” a 90-es évek legjobb és „legcikibb” pillanataiba az utolsó Balaton- parti nyáréjszaka varázsával.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!