2 éve

Bárdosi Sándor kiverte a biztosítékot a feleségénél: Én ezért kinyírlak!

A műsorvezetőnek idegen terep a konyha.

Bárdosi Sándor az élet számtalan területén megállja a helyét, azonban a konyha háborús övezetté változik, amint belép. A műsorvezetőnek éppen ezért nehéz dolga van, hiszen kedd este ő látja vendégül a Vacsorakirály eheti sztárjait.

Sanyinak már rögtön az elején nehézséget okozott, hogy a bográcsozáshoz nem volt otthon fa, ezért igyekezett feltalálni magát. Sajnos nem a megfelelő megoldást találta meg, ugyanis laminált parkettával szeretett volna begyújtani. Nem csoda, hogy ez a feleségénél is kiverte a biztosítékot.

Fotó: Vacsorakirály / Life TV

„Sanyi, én ezért kinyírlak. Tényleg elmegyek, ha a laminált parkettát megégeted. Ezek le vannak kezelve, mérgezőek” – szólt oda a férjének Ildikó, ám Sanyit sem kellett félteni, azonnal megvédte magát.

„Ez kemény fa, ezen csak lazúr festék van... Ezt a festéket nem is érzed” – próbálta kimagyarázni a helyzetet Sanyi, ám Ildi kiállt a véleménye mellett, így megmentette a vendégeket az esetleges kellemetlen ízektől. Kedd este hét órakor pedig az is kiderül a Life TV-n, hogy mit szóltak Balázs Andiék a műsorvezető főztjéhez.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!