2 éve

Összetörve vallotta be a műsorvezetőnő: élő adás közben elvetélt

Éppen a híreket kellett felolvasnia, a kamera a vetélés közben végig vette az arcát.

Megrázó történetet mesélt el Miriama Kamo. A 46 éves műsorvezetőnő az új-zélandi TVNZ-nél dolgozik, látszólag pedig mindene megvan.

Kamónak azonban van egy fájdalmas titka, amelyről most először beszélt a nyilvánosság előtt. A műsorvezetőnő ugyanis endometriózisban szenved, ami az elviselhetetlen fájdalmakon túl a családalapításban is gátat szab a boldogságának.

Már hatszor veszítette el magzatát, pedig minden vágya, hogy kilencéves kislányát megajándékozza egy kistestvérrel, imádott férjét pedig egy újabb gyermekkel. Erre azonban sajnos egyre kevesebb az esélye.

Legutolsó magzatát ráadásul éppen élő adásban, hírolvasás közben veszítette el.

„Emlékszem, hogy körülöttem az összes kamera forgott, hiszen az esti híreket mondtam éppen. Éreztem, hogy elmegy a babám, de a háromból egy kamera még mindig ment, ezért kénytelen voltam végigcsinálni a műsort, és csak azután foglalkozni magammal” – mesélte a szívszaggató történetet a Misconceptions című új dokumentum sorozatban.

Kamo azért vállalta a szereplést, mert tapasztalatból tudja, hogy azok a párok, akik hasonló helyzetben vannak, sokszor nem kapnak megfelelő lelki támogatást, ezért úgy érezhetik egyedül vannak a gondjaikkal. Szeretné, ha ezek az emberek tudnák, hogy ez nem így van, és bátran fordulhatnak segítségért, hiszen ezekről a fájdalmakról beszélni kell.

(via)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!