2 éve

Garami Gáborral indítja a reggeleket a LifeTV

A nézők minden hétköznap, reggel kilenc órakor találkozhatnak a népszerű rádióssal.

Garami Gábor autós talkshow-jával, a Potyautassal indítja a reggelt a LifeTV minden hétköznap 9:00-tól. A népszerű rádiós – zenész anyósülésére Magyarország legnépszerűbb sztárjai ültek be, hogy tabuk nélkül beszélgessenek életük éppen aktuális eseményeiről. A Potyautas, a websorozat legjobb epizódjainak válogatásával most először mutatkozik be televíziós formátumként, kizárólag a LifeTV-n!

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Az anyám szerint sokkal korábban mondtam ki azt a szót, hogy autó. minthogy anya. Nyilván nem véletlen, hogy a mai napig szeretek autózni és nagyon szeretem hallgatni az embereket. Sok tanulságos és szórakoztató történet hangzott már el az autóban. Volt, amikor annyira magával ragadott a történet, hogy a vendégem figyelmeztetett rá, nehogy piros lámpán hajtsak át… Nagyon örülök, hogy ezeket az izgalmas beszélgetéseket most a LifeTV-n keresztül újra megoszthatom a nézőkkel!” – mondta Garami Gábor.

Potyautas, avagy gurul a Garami – a népszerű websorozat korábbi epizódjai most a LifeTV-n, minden hétköznap reggel 9:00-tól.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!