2 éve

Meglepő vallomást tett az Exatlon kiesője

Dékány Dóra elárulta, miért jelentkezett az Exatlon Hungary versenyébe. Mint kiderült, korábbi balesete is közrejátszott.

Az Exatlon Hungary hamarosan az egyéni játékok szakaszába lép, ezért a héten már két versenyzőnek is búcsúznia kell a versenytől. A szerdai napon ismét a végjátéké volt a főszerep, amelyben a Bajnokok bizonyultak jobbnak, így a Kihívók két játékosának párbajoznia kellett.

Dékány Dóra automatikusan került a kiesés szélére, ugyanis ő rendelkezett a leggyengébb statisztikával. Ellenfelét Pap Dorci nevezte meg, akinek választása nem másra, mint Besenyei Bogira esett.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Dorci egyértelmű célja az volt, hogy legnagyobb ellenfele kiessen a játékból. Ennek érdekében hajlandó lett volna medált is felajánlani Dóra számára, azonban a Kihívó már eleinte sem gondolta, hogy medált fogadna el. Végül Bogi magabiztos győzelmet aratott, így Dórának búcsúznia kellett az Exatlontól.

„Nagyon rossz volt Bogi ellen párbajozni. Ez így volt jó, nem lett volna fair az élettől, ha egy olyan lány esik ki a véghajrában, aki a kezdetektől fogva küzd. Bogi talán nehezebben is fogadta volna el, ha most távoznia kell. Sajnálom, mert lehettem volna határozottabb a többiekkel, hiszen inkább Vikivel kellett volna párbajoznom. Az erőviszonyok is ezt diktálták volna, de valamiért így kellett lennie” – kezdte a Ripost-nak Dóra, aki azt is elárulta, mit gondol a jelenlegi erőviszonyokról. A Kihívó szerint két csapattársa is esélyes lehet a végső győzelemre.

„Szerintem Viki az, akinek a három lány közül talán kisebb esélye van a döntőbe jutásra. Ha Adu nem sérült volna le, akkor őt tippelném férfi nyertesnek, de ennek fényében úgy gondolom, hogy Dave esélyesebb, ha ott tud lenni fejben. A lányoknál bár Gabi lassabb az ügyességieknél, ő a legkoncentráltabb, így esélyesnek látom, hogy ő vívja a döntőt Dorcival” – magyarázta a Kihívó.

Úgy tűnik, Dóra nem csalódott a párbaj eredménye miatt, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodott. Emellett pedig sikerült legyőznie egyik legnagyobb félelmét is.

„Úgy gondolom, hogy azt, amiért jöttem, sikerült elérnem. Hiszen azért vágtam bele a versenybe, hogy a határaimat feszegessem és a félelmeimet legyőzzem. Ez a vizes pályával például sikerült, hiszen a korábbi baleseteim miatt komoly víziszonyom volt. A kollégámmal tartottunk egy értekezletet, a navigáció levitt minket egy bekötő útra, ahol egy három méteres árokba csapódtunk, ahol többször megfordult az autó. Tél volt, esett a hó, innen maradt meg ez a vizes pánikom. Emellett a repüléstől is nagyon féltem, viszont eljöttem egy ilyen hosszú útra, egy olyan helyre, ahol senkit sem ismertem” – árulta el lapunknak Dóra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!