2 éve

Ez fájhatott, csúnyán megsérült az Exatlon sztárja

Kempf Zozo erre aztán nem számított. A foga bánta a Bajnokok győzelmét.

Csúnya sérüléssel kezdődött az Exatlon Hungary legújabb versenyhete! A Bajnokok és a Kihívók ismét a villáért küzdöttek, azonban az egyik futam alkalmával Kempf Zozo foga letört. A pirosak játékosa ennek ellenére is hozta a pontot a csapatának, sőt a villát is megnyerték.

Zozo lapunknak elárulta, eleinte nagyon bosszantotta a dolog, hiszen effajta sérülésre egyáltalán nem számított a verseny alatt, azonban szerencséje van, mert fájdalmat nem érez. Sőt, poénként fogja fel a dolgot!

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Erre aztán nem számítottam, mert az még rendben van, hogy lezúzom a térdem, kifordul a bokám vagy a kezemmel történik valami, na de ez, hogy letörik a fogam, az nagyon vicces. Szerencsére nem fáj” – mondta a Ripost-nak a Bajnok.

Emellett Palik László hétfő este bejelentette, hogy megkezdődött az Exatlon Hungary visszaszámlálása is. Már csak huszonöt versenynap van hátra, és kiderül, melyik az a női és férfi versenyző, aki hosszú hónapok kitartó versenyzése után a legjobbként haza viheti az Exatlon trófeája mellé járó 15 – 15 millió forintos fődíjat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!