3 éve

Egy év után tért vissza játszani a stúdióba az Áll az alku versenyzője

A fiatal nõ egy évvel ezelõtt, a válása után szerepelt elõször a mûsorban, ám akkor nem úgy alakult az eredmény, ahogy azt szerette volna.

Négymillió forintot vitt haza az Áll az alku csütörtök esti adásában Kovács Tímea Timó.

A fiatal nő másodszorra tette próbára a szerencséjét a TV2 műsorában: 2018-ban egyszer már szerepelt, akkor azt a táskát nyitotta ki, aminek köszönhetően most újra játszhatott.

Ezúttal sokkal szerencsésebb is volt, ami szerinte tudatos játékának és jó lelkiállapotának is köszönhető.

„Először épp egy magánéleti válság után kerültem be a műsorba, túl voltam egy váláson. Jelentkeztem a játékba, hogy kipróbáljam magam egy számomra új helyzetben, de nem úgy sikerült az a játék, ahogy szerettem volna. Az viszont, hogy idén visszatérhettem a műsorba, óriási öröm számomra, és nem csak a nyeremény miatt” – mondta el a %RIPOST%-nak Timó, akinek egy év alatt teljesen megváltozott az élete.

Önfejlesztéssel túllendült a magánéleti problémáin, ennek pedig meglett az eredménye: év elején rátalált a szerelem.

„Harmincon túl az ember már tudja, mit akar és mit érdemel. Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy megtaláltam a szerelmet. Ki merem jelenteni, hogy a kedvesem életem szerelme! Nagyon boldog vagyok, és ez kihatott a játékomra is.”

A biztosítási szektorban dolgozó nő a nyereménnyel nagy álmát válthatja valóra. Régi vágya ugyanis, hogy saját kávézót nyithasson, a nyeremény pedig jó tőke ehhez. 

„Szeretnék családot alapítani, és kisbabát szülni a közeljövőben. A nyereményemet pedig félrerakom, nem nyúlok hozzá, hiszen tudom, hogy idővel a kávézóval kapcsolatos álmaimat is meg tudom majd valósítani” – fogalmazott mosolyogva Timó.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!