3 éve

Figyelnie kell az egészségére, pár évet még remél a legendás énekes

A zenész minden örömteli pillanatot megpróbál kiélvezni és igyekszik sok idõt tölteni a családjával.

Szembenézett az idő múlásával a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, Balázs Fecó, akit a közönség szeretete éltet. Noha az orvosok utasítására már csak évi három nagy koncertet vállal, mégis próbál minden örömteli pillanatot kiélvezni, hisz sosem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap.A zenész felidézte a Borsnak, hogy a kilencvenes években, amikor infarktust kapott, életmentő műtéten esett át. Azóta próbál odafigyelni magára, bár tény, hogy csak az utóbbi időben mondott le az évi több száz fellépésről. Alárendelte magát a szükséghelyzetnek, amit az egészségügyi állapota és a szíve diktál. A közönség szeretete azonban mindenért kárpótolja.

„Most szombaton, július 13-án például Hortobágyon lépek fel, és az ősszel megjelenő dupla CD-n is gőz­erővel dolgozunk, de tény és való, hogy már nem sok élvezet maradt az életemben. Azt a keveset azonban próbálom minél inkább kiélvezni, és a hátralévő időmet a családommal tölteni. Szeretném bepótolni mindazt, amit eddig el­mulasztottam.”

Hozzátette, szerencsére szinte mindent elért, amit szeretett volna, de már nem igazán tervez. Pár évet azért remél még, mint mondta, jó lenne megérni a hetvenet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!