3 éve

Világsztárokkal ünnepelnek Sebestyén Balázsék

Magyarország egyik kedvenc rádiója az újraindulása után gyorsan a fiatal felnõttek kedvence lett. Most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszöntik a hallgatókat.

A hazai elektronikus zenei élet krémjével és négy világsztárral várja a hallgatókat a Rádió 1 június 21-én, pénteken a Budapest Parkban. A Balázséknak és az igazi mai slágereknek is otthont adó Rádió 1 fergeteges születésnapi fesztivállal ünnepli újraindulásának harmadik évfordulóját.

A rendezvényen játszik majd Dynoro, Burak Yeter, a Stadium X és Willy William, pénteken 18 órától négy világsztár lép egy színpadra, hogy felpörgesse a közönséget. Este 10 órától a Rádió 1 lemezlovasai átveszik a stafétát, hogy hajnalig szórakoztassák a közönséget. Érkezik a színpadra Cooky, majd a Disco’sHit sztárjai, DJ Junior, Hamvai PG és Bárány Attila szettje után a DJ Factory lemezlovasai játszanak majd. A rajongók találkozhatnak kedvenceikkel, ott lesz Metzker Viktória, Lotfi Begi, Andro, Newik, Bricklake, Revolution, Purebeat, a Loving Arms, Miamiból a Housematic és Tommyboy is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!