3 éve

Kifakadt Balázs Klári, hihetetlen, milyen pofátlan üzenetet kapott

Egy "rajongó" úgy gondolta, mivel Korda Györgynek és Balázs Klárinak sok pénze van, igazán adhatna abból a sztárpár neki is.

A rajongók többféleképpen viszonyulnak kedvenc sztárjaikhoz. Vannak, akik zaklatják, míg mások csak csendben csodálják őket. A Korda-Balázs házaspár több évtizedes munkássága alatt szinte mindenféle rajongóval találkoztak már. De mind közül az idegesíti fel a legjobban a híres párost, amikor hülyének nézik őket.

„Az internet elterjedésével nagyon sokan keresnek meg minket a legnagyobb közösségi oldalon. Többnyire kedves rajongói üzenetek kapunk, amelyek kifejezetten jólesnek. A közelmúltban azonban érkezett egy szemtelen megkeresés: már nem tudom pontosan, milyen indokkal, de az illető közölte, hogy neki 6 millió forintra lenne szüksége, és mivel nekünk biztos van, ezért adjunk neki. Na­gyon felhúztam magam, mert azt gondolom, vannak határok, amiket nem szabad túllépni. Gyurikámmal mi szórakoztatjuk a közönséget, számtalanszor léptünk már fel jótékonysági eseményeken és szívesen segítünk is másokon, de ezeket nem verjük nagy dobra, nem ezzel akarjuk növelni a népszerűségünket. Az ilyen típusú megkeresések azonban dühítőek számomra, nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért, nem beszélve arról, hogy eszembe sem jutna egy vadidegenre „csak úgy” ráírni, hogy ne haragudj, de adjál már 6 milliót" – fakadt ki Klárika a Borsnak.

A sztárpárnak nem először kellett szembenéznie nyerészkedőkkel. Évekkel ezelőtt a legendás Korda-villa ajtajáról is leszereltették a kapucsengőt, mivel egy számukra ismeretlen ember rendszeresen zaklatta őket. Az a férfi is milliókat akart kicsalni tőlük mondvacsinált indokokkal, szerencsére mind Korda György, mind Klárika résen van.

„A legtöbb szélhámosnak tűnő ember beteg családtagjával próbál a szívünkre hatni. De volt olyan hölgy, aki a lányának szeretett volna pénzt kérni, hogy házat vegyen neki, mert szerinte csak így tudja jól férjhez adni. Nem tudom, mi játszódik le ezeknek az embereknek a fejében, talán túlságosan is jólelkűek vagyunk, és ezt érzik meg ezek a haszonlesők. Két nő helyett is dolgozom, hiszen nem csak fellépek és karban tartom a hangomat, de az otthonunkban is én vezetem a háztartást. Mindent én csinálok otthon már négy évtizede. Sokat dolgozunk mi is a pénzért" – hangsúlyozta Korda György párja.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!