3 éve

Háta mögött cinkelik Aleskát a bajnokok

A fiatal sportolónõnek nem megy olyan könnyen a beilleszkedés, ahogyan azt gondolta. Társai a háta mögött gúnyolódnak rajta.

Bár Sáfrány Emese az Exatlon Hungary keddi adásában úgy nyilatkozott, hogy szimpatikusak számára a bajnokok csapatának tagjai, érzései nem találtak viszonzásra. Aleska friss érkezőként került játékba, és mindjárt az első napján háromszor is bizonyítania kellett, csak egyszer sikerült győznie, így társai megkérdőjelezték sportolói képességeit.

Bár a fiatal lány légtornászként letette a névjegyét, négy világbajnoki ezüstöt és egy Európa-bajnoki aranyérmet szerzett, társai szerint nem hozzájuk, inkább a kihívókhoz kellett volna kerülnie. Gelencsér Timi és Rákóczi Renáta a háta mögött ki is nevették.

Dombi Rudolf pedig így nyilatkozott róla:

Mesit egy kicsit gyengének láttam a pályán.

Nagyon komoly teljesítményre van szükség, amit mi szeretnénk is látni. Nem örülök annak, hogy ne adja Isten, húzhatja a csapatot visszafelé, és emiatt egy erős lányt elveszíthetünk”

- mondta az olimpiai bajnok kajakos.

Fodor Rajmund és Ungvári Miklós sem rejtették véka alá csalódottságukat, szerintük Emese egyszerűen nem ér fel a szintjükre, és az első napja után esélyét sem látják a javulásnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!