3 éve

Belestünk a kulisszák mögé, így ünnepelt Deák Bill Gyula

A zenész a hetvenedik születésnapját és öt évtizede tartó pályafutását ünnepelte a Papp László Sportarénában megtartott fergeteges koncerten.

Fergeteges hangulatú koncerttel ünnepelte hetvenedik születésnapját Deák Bill Gyula. A magyar blueskirályként emlegetett énekes zenészbarátait, Többek között Ganxsta Zolee-t és Hobót is meghívta az eseményre. A koncerten telt ház volt, a fekete hangú legenda az elmúlt ötven év összes ikonikus dalát eljátszotta a közönségnek.

Deák Bill egyik vendége Hobo volt, akihez több mint negyvenéves barátság fűzi. A két legenda együtt lépett fel idén nyáron Tusványoson, és közös sikerként könyvelhették el a tavalyi nagykoncertjüket a Tabánban.

A koncert előtt a lazításé volt a főszerep: Bill kapitány a családjával és a barátaival osztotta meg az öltözőjét, jó hangulatú beszélgetéssel és viccelődéssel várta a nyolc órát.

Hiába az öt évtized szakmai elismerése, Billéknek nincsenek sztárallűrjeik! Az öltöző asztalán homár helyett egy vekni kenyér és három doboz tejföl várta a megéhező zenészeket.

A koncertre felesége, Marika is elkísérte a zenészt, akivel már gyermekkoruk óta ismerik és szeretik egymást. Az asszony saját bevallása szerint még mai is ugyanúgy szereti hallgatni Bill zenéjét, mint akkor, amikor még csak a barátnője volt.

Õrjöngő tömeg fogadta a színpadra lépő zenészt. A látvány méltó volt a hetvenedik születésnap megünnepléséhez, az Aréna utolsó négyzetmétere is tele volt rajongókkal.

Deák Bill nagyra tartja a rajongóit: megható szavakkal köszönte meg nekik, hogy vele töltötték az elmúlt ötven évet.

 

A koncert után finom tortával köszöntötték Bill kapitányt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!