4 éve

Elvis Presley özvegyével töltötte az éjszakát Vastag Csaba!

A legendás énekes egykori felesége már az elsõ perctõl kezdve szimpatikusnak tartotta a magyar sztárt, a show után órákig beszélgettek.

Óriási megtiszteltetésben volt része Vastag Csabának, aki a szerda esti Elvis-show után a 41 éve elhunyt énekes özvegyével, Priscilla Presley-vel tölthette az éjszakát. 

Az énekes a Peace in the Valley című dalt adta elő, azt a számot, amellyel Elvis annak idején arra kérte az embereket, hogy támogassák a magyarokat 1956-ban.

Priscilla megköszönte a dalt Csabának, majd elhívta őt koccintani a hoteljébe.

"Úgy hallottam, hogy Priscilla Presley kifejezetten zárkózott, nehezen barátkozó ember, aki távolságot tart az idegenekkel. Mi most találkoztunk először, ehhez képest az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot" - mondta el a Blikknek Vastag, aki sokat beszélgetett az özveggyel.

"Rengeteget beszélgettünk hétköznapi dolgokról is, de szóba került gyakorlatilag a világ minden fontos kérdése, például a család szerepe vagy a globális felmelegedés."

Hihetetlenül sok minden érdekli, sokat kérdezett Magyarországról is.

"Meglepetésemre a véleményemet is megkérdezte az Elvis-koncertshow-ról, én pedig adtam néhány tanácsot" - fogalmazott az énekes.

Csaba végül hajnali kettőkor indult el haza, de a búcsú nem örökre szól: az özvegy ugyanis meghívta az énekest Gracelandbe, Elvis egykori otthonába.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!