4 éve

A Rolling Stones testőre vigyázott a TV2 sztárjaira

Benny távolról, de árgus szemmel figyelte a celebpárokat, miközben átutaztak négy ázsiai országon. A férfi igen komoly szaktekintélynek számít a személyvédelem terén.

Benny Boeckmans árnyékként követte az Ázsia Expressz stábját és természetesen a versenyzőket is. Bár a versenyzők nem beszélhettek a testőrrel, komoly biztonságérzetet adott nekik a tudat, hogy bárhol is járnak, percek alatt ott teremhet a nagydarab férfi, akire világsztárok is bízták már az életüket.

%RIPOST%: Hogy kerül a magyar Ázsia Expresszbe valaki, aki olyan sztárok biztonságát felügyeli, mint a Rolling Stones, a U2, vagy éppen a Metallica tagjai?

Benny Boeckmans: Tizenegy éve lépett be egy producer a biztonsági cég irodájába, ahol biztonsági menedzserként dolgoztam. A legnagyobb eseményeket ez a cég biztosította Belgiumban. A producer egy biztonsági főnököt keresett egy utazós kalandműsorhoz, a Peking Expresshez, ami akkor nagyon népszerű volt már Belgiumban, Hollandiában és Franciaországban. Akiket ajánlottam, azok nem éltek a lehetőséggel, így végül én utaztam a stábbal.

Ez éppen tíz éve volt, azóta dolgozom a formátummal a világ egzotikus tájain.  

Megtanultam, hogyan kell hatékonyan dolgozni olyankor, amikor nem mindig van tökéletes térerőd a telefonon, és semmilyen technikai felszerelés nem segíti a munkádat, mégis a lehető leggyorsabban kell eljutnod bizonyos helyekre, és kell megoldanod helyzeteket olyan idegen országokban, ahol teljesen más a politika, a jogi rendszer, a szabályok, a vallási nézetek és még a hétköznapi emberek viselkedéskultúrája is.

A %RIPOST% napilap szerdai számában adott interjújában Benny azt is elárulta, melyik páros miatt kellett az éjszaka közepén beavatkoznia a játékba a magyar széria forgatása alatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!