5 éve

Megérkezett a várva várt előzetes: így ér véget a legnagyobb történet

A rajongók tûkön ülve várták a Star Wars VIII részének elõzetesét - nem kellett csalódniuk!

Nyolc hónap múlva érkezik az új Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars: Az utolsó Jedik. A film készítői az Orlandóban rendezett Star Wars Celebration nevű eseményen mutatták be a mozi előzetesét, ami biztosan felcsigázza azoknak az érdeklődését is, akik eddig visszafogottan figyelték a történéseket.

Az előzetes ugyanis izgalmas, sejtelmes és sötét... A filmre pedig még jó sokáig várnunk kell, hiszen Magyarországon december 14-én mutatják be.

A Csillagok háborúja nyolcadik epizódját illetően annyi biztos, hogy a szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2),  Andy Serkis (Snoke fővezér), illetve a hozzájuk ismeretlen szerepben csatlakozó Benicio Del Toro és Laura Dern alkotja. Mellettük Leia hercegnő szerepében még egyszer utoljára Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, hiszen a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!