6 éve

Megszólal a prostibotrányba keveredett magyar szépség

A Miss World Hungary 2016 közönségdíjasa eddig sehol sem szólalt meg a botrány kirobbanása óta. Most a Riposttal kivételt tett.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Dézsányi Biankától elvették közönségdíját a Miss World Hungary döntője után, miután kiderült, hogy a fiatal lányt évekkel ezelőtt tanúként hallgatták ki a Répás Lajos féle prostibotránnyal kapcsolatban. A Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője Sarka Kata szinte azonnal reagált és kijelentette, a továbbiakban nem kívánnak együttműködni Biankával.

A címétől megfosztott lány napokra eltűnt a nyilvánosság elől, most pedig egy rövid nyilatkozatban cáfolja az őt ért vádakat.

"A velem kapcsolatban egy napilapban megjelent – és más orgánumok által átvett – tényállításokkal kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozom: Különféle nagyságú és erejű érdek-összeütközések kereszttüzében állok.

Ennek következtében a személyemet súlyosan sértő, és a valóságnak nem megfelelő kijelentésekkel sértették meg személyemet, sikereim kapcsán.

A magam részéről szerződésekben vállalt kötelezettségeimet mindig megtartottam, azok szellemét, betűjét és jogot sem most, sem korábban, semmilyen formában nem sértettem”

- juttatta el gondolatait szerkesztőségünknek Dézsányi Bianka, aki ügyvédhez fordult jogorvoslatért.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!