6 éve

Bochkor Gábor megint beszólt a túlsúlyos nőknek

Bochkor Gábor nem tanult korábbi hibájából, és a januári botrány után most megismételte kijelentését, mellyel akkor magára haragította a túlsúlyos nõket. A rádiós Hajdú Péter új mûsorában, a Showtime-ban remekelt.

Hajdú Péter vasárnap startoló új műsora, a Showtime egyik vendége Bochkor Gábor lesz. A két média-fenegyerek beszélgetésében szó lesz a rádiós év eleji botrányáról, amikor kemény beszólásaival nők ezreit sértette meg.

Bochi azonban a Showtime felvételén sem kért bocsánatot, sőt, ismét kifejtette kemény véleményét a súlyfelesleggel küzdő nőkkel kapcsolatban. Mindez újfent Pierce Brosnan feleségének alázását jelentette többnyire.

Tette ezt úgy, hogy fogalma sincs, mi is okozhatta Keely Shaye valóban látványos súlygyarapodását. A pletykák szerint ugyanis nem csak arról van szó, hogy az asszony két szülés után nem tudta visszanyerni korábbi alakját. A háttérben hormonális, esetleg pajzsmirigy- problémákról suttognak. Mindez Gábort nem igazán érdekli, és kitart amellett, hogy azok a nők vagy éppen férfiak, akik elhanyagolják magukat egy kapcsolatban és elhíznak, igénytelenek és nem tisztelik a szerelmüket.

Brosnan annak idején elvett egy valóban gyönyörű nőt, ez tény. De képzeljük csak el, hogy milyen ma náluk egy reggeli! Ülnek egymással szemben az asztalnál, és amíg Pierce egy salátát falatozik, addig a neje betol egy hatos fánkot

- gúnyolódott Bochkor.

Szóval a Music FM műsorvezetője a vasárnapi Showtime után ismét készülhet a visszavágásokra és a támadásokra. Teljesen jogosan.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!