Létrehozva: 2015.11.26.

Megfejtettük a világ legnagyobb sztárjának titkát!

Adele népszerûsége gyakorlatilag megint elsöpört mindent és mindenkit. Ezért kutakodtunk egy kicsit, hogy miért is ragadja meg ennyire az embereket a hangját leszámítva rendkívül unalmas énekesnõ.

Szerző

Három nap alatt csak az USA-ban 2,3 millió példány talált gazdára Adele 25 című új lemezéből, ami azt jelenti, hogy szinte biztosan megdönt egy újabb rekordot. Eddig az *NSync 2000-ben megjelent lemeze volt a leggyorsabb ebben a tekintetben, vagyis egy hét alatt 2,4 millióan vásárolták meg.

Adele a Hello című klipje már bezsebelte a legtöbbet nézett videónak járó elismerést, és azt is elmondhatja magáról, hogy csupa nagynevű kollégája csak azért változtatta meg a saját lemezmegjelenési időpontját, mert féltek tőle. De mégis ki is az az Adele, akinek jelenleg ismét a lábai előtt hever az egész világ?

A szegény ember Amyje

A 27 éves Adele Laurie Blue Adkins minden modorossága ellenére sem tenyésztett, mesterségesen kreált sztár. Első lemezszerződését azért kapta, mert egyik barátja feltöltötte a MySpace nevű közösségi oldalra a demóját, és erre figyelt fel 2007-ben az XL Recordings. A fiatal énekesnő 2008-as első lemezével ugyan azonnal sikeres lett, de azt senki nem gondolta, hogy ekkorát fog durranni az Adele-jelenség.

A kritikusok leginkább egy kiszámíthatóbb, ártalmatlanabb Amy Winehouse-ként emlegették. Ám ő nem akart külsőségekkel vagy extrém viselkedéssel kitűnni a tömegből. Így miközben Winehouse 2011-ben halálra itta magát, Adele letarolta a világot a 21 című lemezével, és a Rolling in the Deep című slágerével.

Adele hihetetlen népszerűsége azért fura, mert az ember azt hinné, a 2000-es években már tényleg csak házi pornóval, rengeteg villantással és nagy balhékkal lehet ilyen magasra jutni. Ehhez képest a Londonban született énekesnő legnagyobb sztorija az életben, hogy kétéves korában elhagyta őt édesapja, agyonplasztikázott modell test helyett pedig probléma nélkül él együtt duci testalkatával, és nem fontos számára a kihívó öltözködés sem. Holott sokan akartak változtatni rajta, de őt ez a legkevésbé sem érdekli. Õ csak zenélni akar, a mások által járt médiaösvényt pedig messziről elkerüli.

"Csak akkor próbálnék változtatni a súlyomon, ha az egészségemmel vagy a nemi életemmel lenne probléma. Szeretek csinos lenni, de a kényelmet fontosabbnak tartom a divatnál, soha nem zavart a külsőm. Szívesebben ebédelek együtt a barátaimmal, mint hogy elmenjek edzeni"

- osztotta le a lapokat egy 2009-es interjújában. A nemi életével úgy tűnik, valóban nincs gondja: 2011 óta él boldog házasságban Simon Koneckivel, akivel egy közös gyerekük is született, Angelo.

A lány a szomszédból

Ha nem a statisztikáit nézzük, mindenben olyan, mint egy lány a szomszédból: a róla szóló legérdekesebb apróságok gyűjtéseiben is olyan dolgok találhatók, hogy négyéves korában kezdett énekelni, öt tetoválása van, egyszer csúnya hangszálgyulladása volt, és két cukorral issza a teát. Ha a számok tükrében nézzük a karrierjét, akkor ezt találjuk: 86 különböző díj, 26 különböző ország lemezeladási listájának első helye, és három különböző Guinness-rekord.

Nagyon úgy tűnik, hogy Adele azért ilyen hihetetlenül népszerű, mert manapság az átlagossággal lehet a legjobban kitűnni: ameddig a nemzetközi zenészvilág balhéiról híres, ő tudatosan építi párhuzamosan magánéletét és karrierjét is. Nem nyilatkozik hülyeségeket, nem akar megváltoztatni senkit, egyszerűen csak zenét ír, és kedves: hol egy magyar rajongónak ajándékozza oda Oscar-szobrát, hol mindenkit átverve jelentkezik egy Adele-hasonmásversenyre.

Bár több kritika szerint a zenéje épp olyan unalmas, mint a személyisége, minden arra mutat, hogy Adele intézi jelenleg a legjobban az életét az egész világon.

Szerző

Ez is érdekelhet

origo.hu

Csodagyőzelmével a feljutás szélén a magyar jégkorong-válogatott

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

hirtv.hu

Reagált a szakmai stáb és a vezetőség is a Veszprém BL-búcsújára

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

magyarnemzet.hu

Itt a vége, ezeknek a pártoknak sikerült összeszedniük az ajánlásokat

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Nagyon kínos, nem akármire vetemedett Marics Peti - Videó

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór