Létrehozva: 2015.11.13.

A Király Viktort kiejtő Gwen Stefani lett a magyarok legnagyobb ellensége

Örülhet a No Doubt énekesnõje, hogy nem jutnak el hozzá a magyar médiában megjelent cikkek és a közösségi oldalakon megtalálható kommentek, miután hazaküldte a The Voice-ból Király Viktort.

Nehéz lenne megmondani, hogy mikor utáltak ennyire valakit teljes összefogásban a magyarok, mint most Gwen Stefanit. Az énekesnő fejét a legtöbben karóra húzva hordoznák körbe az országban, amiért nem vitte tovább magával Király Viktort a The Voice-ban. Pedig igazából semmi rosszat nem tett a magyar fiú ellen. Sőt!

A tömeg szemében a No Doubt frontasszonya egy gonosz idióta, aki nem ért a szakmájához. Hiszen egy Viktortól sokkal gyengébb és tehetségtelenebb énekesnek dobott mentőövet a szerda éjszaka eredményhirdetéskor. Amivel keresztbe is vágta Király minden esélyét a világhírnévhez. Ez a gondolatsor viszont óriási tévedés! Ugyanis pont azzal kedvezett Viktornak, hogy elengedte a kezét.

Ahogy azt Gwen a műsor után elmondta a magyar versenyzőjének is, Viktor már egy kiforrott, tökéletesen felépített előadó. Neki tanítani nem lehet már semmit. Ebben pedig igaza is van. Egyedül arra a szakmai tapasztalatra volt szüksége, amit a The Voice-ban eltöltött néhány hét alatt magába szívott. Belelátott abba, hogy miként dolgoznak az igazi világsztárok és a háttérstábjuk.

De az is kijelenthető, hogy Viktoron csak rontottak volna, ha továbbjut. A tehetségkutatók ugyanis nem sokban különböznek a valóságshow-któl. A csatornák karaktereket építenek fel, akiket remekül el tudnak adni a nézőknek. Ennek jegyében pedig biztos, hogy változtattak volna Király énekstílusán és a külsején is. Ami nagy hiba lett volna, hiszen ő már megtalálta magát minden téren, és működik is, amit kialakított. A végső győzelem pedig végleg elkaszálhatta volna. Akkor ugyanis nem olyan albumot készítene, amit a sajátjának érez, hanem olyat, ami a producereknek tetszik. Egy olyan énekestől viszont nincs rosszabb, mint aki nem hozzá illő dalokat próbál megszerettetni a közönséggel.

Viktor a kiesése után több helyen is elmondta, hogy ő a célját elérte. Õ nem nyerni ment. Hanem azért, hogy az emberek megismerjék Amerikában is. Ami sikerült, hiszen több mint 10 millióan nézték hétről-hétre a színpadon. A rajongói száma megsokszorozódott, és rengeteg lekötött amerikai koncertje van. Nem magyar közösségeknek, hanem amerikaiaknak. Vagyis a szekerének csak apró lökés kellett, amit meg is kapott, és most már egyre jobban száguld a célja felé. Amit nem egy pénzéhes gépezet eszközeként fog elérni, hanem a saját erejéből és tehetségével.

Szóval, aki Stefanit szeretné ekézni, az gondolja át a dolgot, és inkább adjon neki gondolatban egy pacsit. Úgyis rugdossa őt eleget az élet mostanság.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Kétszáz hajót süllyesztettek el az óceáni szörnyhullámok

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

hirtv.hu

Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert; máris elbúcsúzott a tréner

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

mindmegette.hu

Madárinfluenza: minden ötödik bolti tej fertőzött volt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Így emlékszik vissza Bebe a Picasso Branch-ra

SHOWBIZ

Mindent rögzített a kamera! Óriási pofont adott Ördög Nóra a Zsákbamacska műsorvezetőjének

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét