Így lehet a legegyszerűbben saját napelemes rendszere (X)

A legolcsóbb energia az, amit nem fogyasztunk el, de megoldható-e úgy az energia, hogy ne fizessünk érte? Spóroljon napelemmel ön is!

Teljes tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, de akár pályázati források felkutatása és garanciális javítás -

– mindezt kínálja az MVM Partner Zrt. napelemes rendszerek telepítésekor.

Az energiaköltségek lefaragásával a beruházás pedig gyors megtérülést garantál.

A legolcsóbb energia az, amit nem fogyasztunk el – tartja a mondás. De olcsó az az energia is, amiért nem kell fizetnünk. Erre jelent megoldást, ha egy cég magának állítja elő a villamos energiát, méghozzá megújuló forrásból.


Ma már erre sokféle megoldás létezik, de a legpraktikusabb ezek közül a napelem.

Ez az eszköz rugalmasan felszerelhető gyakorlatilag bármilyen épületre, legyen az egy irodaház, vagy bármilyen más telephely. A legfontosabb minden esetben az, hogy a napelemes rendszer az egyedi igényekhez igazodva, személyre szabottan tervezve épüljön ki. Ezt kínálja az MVM Partner Zrt., amely szolgáltatási csomagja keretében a tanácsadástól a tervezésen és az engedélyeztetésen át egészen és a kivitelezésig segít kialakítani a nap energiáját használó villamosenergia-termelő rendszereket.


A folyamat kezdetén az energiakereskedelemmel foglalkozó MVM Partner, és az általa megbízott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakértői felmérik az épületeket, telephelyeket a napelemek telepítése szempontjából. Ezt követően díjmenetesen elkészül a telepítésre vonatkozó ajánlat, amely semmire sem kötelezi az esetleges megrendelőt. Amennyiben a vállalkozás úgy dönt, hogy a megújuló energia felhasználása mellett teszi le a voksát és megrendeli a szolgáltatást, úgy az MVM Partner szakértői kivitelezik a beruházást egészen a tervezéstől az üzembe helyezésig úgy, hogy közben az összes engedélyeztetési folyamatot és dokumentációs munkát is elvégzik.


A kivitelezendő napelemes rendszer a beépített teljesítménye alapján akár a háztartási méretű kiserőmű kategóriába is tartozhat. Azonban ez a jogszabályi kötöttségek miatt csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a telepítés helyszínén rendelkezésre áll a kisfeszültségű hálózat, valamint a megvalósítandó rendszer csatlakozási teljesítménye nem haladja meg az 50kVA-t. De az MVM Partner képes kialakítani akár több száz kW-os beépített teljesítményű naperőműveket is.

Az MVM Partner ezen kívül a szolgáltatás keretében szükség esetén felkutatja a számba vehető pályázati lehetőségeket, és segítséget nyújt azok elkészítésében is, így a beruházási költségek akár jelentős mértékben csökkenhetnek.

 


Nincs más hátra, mint elhatározni magát, és felkeresni az MVM Partner Zrt weboldalát. Spóroljon ön is napelemmel!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megváltoztatta külsejét Gáspár Evelin - fotó

vg.hu

Hivatalos: ennyi magyar halt meg eddig az orosz-ukrán háborúban

borsonline.hu

A netezők szúrták ki: Új melleket csináltatott Berki Mazsi?

metropol.hu

Zokognak a rajongók: megható fotó került ki Michael Schumacherről

borsonline.hu

Zokognak Michael Schumacher rajongói, üzent a legenda

travelo.hu

Gasztronómiai utazás a vacsoraasztal körül, Svájctól Dél-Koreáig

ripost.hu

Lázadnak az RTL sztárjai: sorra rúgják ki a csatorna műsorvezetőit

ripost.hu

Belehalt az orrműtétjébe egy 21 éves egyetemista

ripost.hu

Sorra búcsúznak tanítványai és tisztelői Béky Lászlótól - elment a Tanár Úr

ripost.hu

Mint két tojás: Kovács Áron megmutatta tinédzser fiát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!