Létrehozva: 2017.06.08.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a csütörtök leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek csütörtöki adásának se­gít­sé­gé­vel.

Szerző RIPOST

ORVOS HALT MEG A BALESETBEN

Egy dömsödi orvos halt meg a Tények információi szerint abban a balesetben, amelyben három autó ütközött az 51-es úton, Kiskunlacháza közelében. A TV2 információi szerint a férfi egy kanyarban sodródott át a szemközti sávba, ahol egy furgonba csapódott. A kocsit vezető nő súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba. Úgy tudjuk, az orvos nem volt bekötve.

SZENNYVÍZ ÖNTÖTTE EL AZ IRODÁT

Szennyvíz és fekália öntött el egy irodát, és több utcát Egerben, a keddi felhőszakadás után. Az ott élők azt mondják, egy napig takarítottak, mire a szennyet eltüntették. A problémát az jelenti, hogy az esővizet sokan a szennyvízcsatornába engedik, és az itt a felszínre tör. Az egriek el vannak keseredve, azt mondják, egyszerűen nem kapnak segítséget.

MILLIÓKAT KÉRT A GYILKOS ERÕSZAKOLÓ

Akár milliomos is lehet a gyilkos- kártérítést szeretne a magyar államtól az a férfi, aki megerőszakolta, majd megölte volt barátnőjét. A haldokló nő mellett pedig fajtalankodott az áldozat 12 éves húgával. A jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélt férfi azt állítja, ebből az összegből szeretné kártalanítani áldozatának családját.

NEM AKARJA LÁTNI CSALÁDJA HALÁLÁT

Nem akarja végignézni családja halálát, erről beszélt annak a férfinek a felesége, aki hét társával együtt beperelte az államot a lőrinci cementgyár miatt. A mai tárgyaláson, amelyen úgy volt, ítélet is lesz, már egyikőjük sem tudott ott lenni a bíróságon, mert mindenki meghalt, a mellhártya rák végzett velük. A családok nagyon csalódottak.

MAJDNEM MEGVAKULT A MÛTÉT UTÁN

Súlyosan sérült a szeme egy egri nőnek, műlencsét ültettek be neki hat évvel ezelőtt sikeresen, de nem sokkal később leszakadt a retinája. (Visszahelyezték neki ugyanabban a kórházban, de állítása szerint a látása egyre rosszabb lett.) Leszázalékolták, este nem lát, ha busszal jön haza, a szomszédjának kell őt eltámogatnia hazáig. A nő azt mondta a Tényeknek, hogy az első operációnál hibázhatott az orvos, ezért perelte be a kórházat.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-