RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a csütörtök leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek csütörtöki adásának se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

ORVOS HALT MEG A BALESETBEN

Egy dömsödi orvos halt meg a Tények információi szerint abban a balesetben, amelyben három autó ütközött az 51-es úton, Kiskunlacháza közelében. A TV2 információi szerint a férfi egy kanyarban sodródott át a szemközti sávba, ahol egy furgonba csapódott. A kocsit vezető nő súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba. Úgy tudjuk, az orvos nem volt bekötve.

SZENNYVÍZ ÖNTÖTTE EL AZ IRODÁT

Szennyvíz és fekália öntött el egy irodát, és több utcát Egerben, a keddi felhőszakadás után. Az ott élők azt mondják, egy napig takarítottak, mire a szennyet eltüntették. A problémát az jelenti, hogy az esővizet sokan a szennyvízcsatornába engedik, és az itt a felszínre tör. Az egriek el vannak keseredve, azt mondják, egyszerűen nem kapnak segítséget.

MILLIÓKAT KÉRT A GYILKOS ERÕSZAKOLÓ

Akár milliomos is lehet a gyilkos- kártérítést szeretne a magyar államtól az a férfi, aki megerőszakolta, majd megölte volt barátnőjét. A haldokló nő mellett pedig fajtalankodott az áldozat 12 éves húgával. A jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélt férfi azt állítja, ebből az összegből szeretné kártalanítani áldozatának családját.

NEM AKARJA LÁTNI CSALÁDJA HALÁLÁT

Nem akarja végignézni családja halálát, erről beszélt annak a férfinek a felesége, aki hét társával együtt beperelte az államot a lőrinci cementgyár miatt. A mai tárgyaláson, amelyen úgy volt, ítélet is lesz, már egyikőjük sem tudott ott lenni a bíróságon, mert mindenki meghalt, a mellhártya rák végzett velük. A családok nagyon csalódottak.

MAJDNEM MEGVAKULT A MÛTÉT UTÁN

Súlyosan sérült a szeme egy egri nőnek, műlencsét ültettek be neki hat évvel ezelőtt sikeresen, de nem sokkal később leszakadt a retinája. (Visszahelyezték neki ugyanabban a kórházban, de állítása szerint a látása egyre rosszabb lett.) Leszázalékolták, este nem lát, ha busszal jön haza, a szomszédjának kell őt eltámogatnia hazáig. A nő azt mondta a Tényeknek, hogy az első operációnál hibázhatott az orvos, ezért perelte be a kórházat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?