SZTÁRVADÁSZ

Megdöbbentő helyzetben fotózták le Damu Rolandot, rá sem lehet ismerni

Itt a bizonyíték, hogy nagyot fordult a világ az egykor zûrös életû színésszel! Mintha kicserélték volna...

Meglepő élményben volt része a %% egyik olvasójának, miután betért egy belvárosi étterembe! A pult mögött ugyanis nem mással találkozott, mint Damu Rolanddal, akiről először lapunk írta meg, hogy pincérként keresi a kenyerét. Olvasónk szerint a sokáig zűrös életet élő színészt azóta teljesen kicserélték!

Rendkívül figyelmes, gyors, és hihetetlenül precíz - így jellemezte a %RIPOST% olvasója Damu Rolandot, aki egy ideje egy VII. kerületi étteremben dolgozik fizetőpincérként. Bár a vendéglő este kilenc óra környékén is tele volt éhes vendégekkel, a korábbi botrányairól elhíresült színész egyedül is állta a sarat. Úgy egyensúlyozott tányérokkal és poharakkal a kezében, mintha mindig is a vendéglátásban dolgozott volna, ráadásul mindenkihez volt egy kedves szava, látszott, hogy nagyon élvezi a munkáját.

Olvasónknak természetesen jár a 15 000 forint!

Ha érdekel, mit mondott pontosan olvasónk, miután Damu kiszolgálta, valamint kíváncsi vagy arra, hogy hogy viselkedett pontosan a színész az étteremben, keresd a %RIPOST% hétfői lapszámát. Minden részletre fény derül!

És ezeket olvastad már?