Létrehozva: 2021.10.04.

A szegedi picsaembertől a recskarémig – egyre gyakrabban riogatnak a magyar szexfantomok

Nem a kirakatokra élvező recskarém az egyetlen alak, aki beteges tettével sokkolta az országot. A Ripost összegyűjtötte a leghírhedtebb magyar szexfantomokat!

Múlt héten érkezett a riasztó és gyomorforgató hír, miszerint egy visszatérő recskarém sokkol Szegeden. Az illető szó szerint belezúgott egy kirakatra felfestett, dögös nőt ábrázoló rajzba, és rendszeresen visszajár maszturbálni az éj leple alatt. A boltosok és a járókelők sajnos tehetetlenek.

Nem ő az első, úgynevezett szexfantom, aki közterületen éli ki beteges vágyait, az elmúlt években sajnos gyakorlatilag megtízszereződött a hasonló esetek száma. Nem kérdés, hogy ezeknek az embereknek szakemberre, terápiára lenne szükségük, ehelyett szabadon bóklásznak az utcán.

A Ripost összegyűjtötte azokat a szexfantomokat, rémeket, akikkel az elmúlt években tele volt a sajtó.

A kőbányai szopófantom

A kőbányai szopófantom legendája 2018-ra nyúlik vissza. A rém arról híresült el, hogy se szó, se beszéd odament egy alvó hajléktalanhoz a X. kerületben, majd annak nemi szervét a szájába vette. Bár az ügy rendkívül gyomorforgató, később kiderült, hogy fantomunk (aki egyébként kínai származású) nem követett el bűncselekményt, a kényeztetésben részesülő illető ugyanis beleegyezett az akcióba.

A csepeli nyalórém

A csepeli nyalórém méltó utódja volt a szopófantomnak, a két eset között pedig mindössze néhány nap, legfeljebb egy hét telt el. A történet főhőse maga a nyalórém, aki egy mocskos matracon részesítette orális örömökben a partnerét. Az undorító akció egy forgalmas út mellett történt, a jelenetet egy autós rögzítette.

Fotó: Facebook

A ferencvárosi maszturbáló boszorkány

A ferencvárosi maszturbáló boszorkányt a Ripost gyanútlan olvasója kapta lencsevégre tavaly augusztusban, a mindig forgalmas Mester utcában.

Az óra nem mutatott többet este fél kilencnél, mégis volt valaki, aki úgy érezte, elérkezett az idő egy kis nyilvános önkielégítésre. Íme olvasónk döbbenetes beszámolója!

„Sok furcsaságot láttam már Budapesten, de ehhez hasonlót még soha. A körút és a Mester utca sarkán ácsorgott ez a fiatal lány, hosszú, fekete hajjal, ami kissé boszorkányos külsőt kölcsönzött neki. Nem túlzás, hogy nagyon furcsa állapotban volt. Amikor odaértem mellé, hirtelen nemcsak a nadrágját, de a bugyiját is lekapta. Döbbenetes volt! Majd szépen lassan simogatni kezdte magát, ott lent. Egyszerűen nem hittem a szememnek”

– magyarázta olvasónk, aki először továbbsietett, majd mégis visszafordult és lefotózta a maszturbáló boszit, aki körül valamiért néhány szelet kenyér hevert szétdobálva.

Fotó: Ripost

A pécsi, autókat erőszakoló fantom

Az újabb furcsa figura 2019 áprilisában csapott le: parkoló autókra utazott. Az ismeretlen az éj leple alatt többször is kisétált egy műhelyhez, hogy aztán a neki tetsző, javításra váró kocsikkal fajtalankodjon. Egy Smartot például 30 percen keresztül tett a magáévá a tanksapkát letörve, a tank nyílását pedig bekente vajjal, hogy jobban csússzon. Az eset annyira megviselte a gépjármű tulajdonosát, hogy inkább eladta a járgányt. És hogy mi lett a fantommal? Nos, megúszta egy harmincezres pénzbírsággal!

A szegedi picsaember

A szegedi picsaember az aberráció alfája, hiszen 2013-ban, egy addig unalmas péntek délután ismerte meg őt az ország. Annyiban kilóg a sorból, hogy senkivel nem fajtalankodott, „mindössze” a megjelenésével sokkolt. Mutatványa, hogy forrónaciban illegette-billegette magát a napfény városában, és néhány óra leforgása alatt hétezer lájkot gyűjtött össze a Facebookon.

Fotó: Facebook

A szegedi mankós fosórém

A szegedi mankós fosórém sztorija idén májusban verte ki a biztosítékot. Egy hajléktalanról van szó, aki miatt a Passzázs sor területén kell szinte minden reggel fanyalogniuk kellett az embereknek, amire minden okuk meg is volt. Az üzletek dolgozói és tulajdonosai, nem beszélve a takarító személyzetről mindennapos küzdelemben álltak vele, hiszen kellemetlen meglepetéseket hagyott a Nagyáruház környékén. A mankós férfit végül elkapták.

Mi folyik ott Szegeden?

Érdekes, hogy történetünk főhősei közül többen is Szegeden garázdálkodtak. Úgy tűnik, hiába hívják a települést a napfény városának, valami furcsa dolog lehet levegőben vagy az ivóvízben...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

mindmegette.hu

Puha, édes tészta, különleges formában: így készül a budai kuglóf

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-