RIPOSTER

Norbi feltalálta az alkoholmentes fröccsöt. És a vörösboros kólát!

Szerinte van igény a fröccs ízére alkohol nélkül is, hát még a vörösboros kólára...
címkék:

Norbi az Indexnek nyilatkozott először a meghökkentő új termékekről.  Alkoholmentes vörösboros kóla és alkoholmentes fröccs. Mondhatni őrület, ha nem innának olyan sokan alkoholmentes sört is...

Norbi elmondta:

"Sikerült egy olyan technológiát fejleszteni, hogy természetes eljárással a borból el tudjuk távolítani az alkoholt.

A száraz borok cukortartalma gyakorlatilag nulla, és a borokban nagyon hasznos alkotóelemek vannak. De ha benne van az alkohol, az ember nem tud vezetni, nem tud sportolni. A cukorbetegekről nem is beszélve, a borban hiába kevés a cukor, az alkohol le tudja ütni a cukrot nagyon mélyre."

Lesz alkoholmentes bor is vagy csak fröccs?

Norbi tagadta az Indexnek, hogy ilyen messzire elmerészkedne: "Ki a franc akar alkoholmentes bort inni? Én sem akarok.

Nem akarom a bort megszentségteleníteni.

De más a helyzet az alkoholmentes fröccsel és vörösboros kólával. Kiváló üdítő. Az, hogy megyek az autópályán, iszom az alkoholmentes fröccsöt és azt mondom, hogy "egészségetekre", azért az nem egy rossz dolog.

Két hét és kész

A furcsa ízlésekről szólva még hozzátette: " Sok olyan embert ismerek aki light kólát iszik száraz vörösborral. A kóla nekem önmagában túlságosan gejl, a vörösbor kellőképpen kiszintezi az édességét. Sok ember van, aki a Sprite-ot sörrel issza, az is egy hasonló sztori. Úgyhogy azt gondolom, hogy ennek is van létjogosultsága. Ízlés dolga."

Aztán hozzátette, hogy két héten belül el is készülnek a meghökkentő termékek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?