RIPOSTER

Így úszta meg Rékasi a gerinctörést! Két centin múlt az élete...

Nem sérült a gerincvelő, tudatták az orvosok a kétségbeesett családdal, ma délután. Mindez csak két centin múlt.

Csak centikkel repült el Rékasi egy alig két méterre álló villanyoszlop mellett, amikor belerohant egy kanyarodó autóba. A Honvéd kórház orvosai csodáról beszélnek, hiszen lényegében ez a néhány centi mentette meg őt egy sokkal súlyosabb, akár végzetes ütközéstől.

Megúszta a nagyobb bajt

Így Rékasi Károly a baleset során "csupán" fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, de a gerince sértetlen maradt. Ahogy az orvosok kifejezték magukat, a gerincvelő nem érintett a sérülésben.

A beavatkozás a hivatalos közlemény szerint jól sikerült, de a színész hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását.

Nyugalmat kérnek

A színész jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a hozzátartozók ezúton tisztelettel kérik a sajtó képviselőinek és az érdeklődők türelmét és megértését, hogy ezzel is segítsék felgyógyulását.

És ezeket olvastad már?