RIPOSTER

Felháborító, ahogy a munkások dolgoznak Budapesten

Rosszul visszatett csatornafedél, összetákolt figyelmeztető bója, trehányul lebetonozott aknafedelek csúfítják Budapestet. Pedig ugyanannyi idő alatt jól is meg lehetett volna csinálni!
  • Szerző: RIPOST

Csak egy mozdulat lett volna rendesen visszatenni a csatornafedelet a Margit-híd budai hídfőjénél, ám a Járókelő fotójának tanúsága szerint a munkásokat cseppet sem zavarta, hogy nem passzolnak a felfestett biciklisávok.

Kérem, szíveskedjenek a Bem rakpart kerékpárútján található aknafedlap közepén a kupakot pótolni, valamint az aknafedlapot eredeti állapotába visszahelyezni. Társaságukra sem vet jó fényt, ha a városlakók azt látják, hogy egy ilyen egyszerű feladat (vonalak összeillesztése) akadályt jelent önöknek, bár bízom benne, hogy csak pillanatnyi figyelmetlenségről van szó

– írta Fónai Kende, aki fotót is készített a trehány munkáról.

Ám hiába jelezte a portál is az esetet a Magyar Telekomnak, az aknafedél még mindig hibás.

A %RIPOST% fotósa a Keleti pályaudvarnál talált egy hányaveti módon visszatett fedelet. Csupán 90 fokkal kellett volna elforgatni.

A Közvágóhídnál három aknafedelet sikerült úgy lebetonozni, hogy a párhuzamosok és a derékszögek sem stimmelnek, sőt, egy lábnyom is az aszfaltba került.

A Soroksári úton egy tátongó lyukat sikerült két összetákolt raklappal
befedni.
Egyrészt balesetveszélyes, másrészt bármikor elvihetik onnét.
Vajon nem lett volna egyszerűbb az aknafedelet eltávolítani, kicserélni
egy újra, vagy a helyszínen befoltozni?

Kőbányán, a Bodza utca és Maglódi út sarkán már nagyon régen felbontották a járdát, de helyreállítani nem voltak képesek. Egyszerűen kitettek három kordont, majd úgy hagyták.

Hónapok óta van így ez a felbontás. Kérem az illetékest, hogy fejezze be a munkát

– jelezte a Járókelő egyik bejelentője.

Aki bármi hasonló trehány munkát lát Budapesten, vagy bárhol az országban, fotózza le és küldje be a %% szerkesztőségébe a [email protected]media.hu címre!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?