RIPOSTER

Családi botrány lett Pötyi csikó elrablásából, szüleit lopta meg a fiú

A mostohaapjától vitte el a fiatal lovat az egyik rabló a társával, hogy legyen pénzük kábítószerre.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szinte nincs olyan ember az országban, aki ne hallott volna Pötyi csikó ellopásáról. A múlt héten vitte el őt a XVIII. kerületből a 20 éves K. Kevin és a 22 éves Sz. Ádám, akik ezután egy vecsési ház padlásán bujkáltak, ott is fogták el őket a rendőrök.

A csikó négy nap után meglett, de a Bors megtudta, hogy az állat egyik elrablója családtag, és érte hétezer forintot, valamint kábítószert kért a rokonoktól.

Az egyik gyanúsított apja csak most tudta meg, hogy fia mibe keveredett. "A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét" - mondta a lapnak a férfi, akinek a nevelt fia, párja gyermeke a tettes. "Beengedtem a házamba, ételt adtam neki. Most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet" - panaszolta.

Az elmúlt öt hétben összesen hatszor törtek be a családhoz, egyszer egy kisbárányt is elvittek. A család azonban arra nem mert gondolni, hogy a betörésekhez a fiúnak is köze lehet. Most azt remélik, hogy észhez tér, és felhagy a drogokkal.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?