12 hónapja

Szívszorító: randevúra ment a fiatal lány – egy parkban találták meg a holttestét

Egy barátjával találkozott volna, de már nem érkezett meg a randevúra.

Sabina Nessa tanárnő, az a 28 éves lány, akinek a holttestét tragikus módon egy halom levél alá rejtve találták meg múlt szombaton, majdnem 24 órával azután, hogy elment otthonról egy randevúra.

A férfi leüthette a lányt a fegyverrel (Képünk illusztráció)
Fotó: 123rf

A rendőrök letartóztattak egy 38 éves férfit a fiatal nő meggyilkolásának gyanújával, de biztosat még nem tudnak.

A nyomozók által visszanyert biztonsági kamerafelvételek azt a pillanatot mutatják, amikor Sabinát megtámadták, miután elhagyta otthonát Kidbrooke-ban, London délkeleti részén.

A Daily Telegraph egyik rendőrségi forrása elmondta: a támadó a vállán vitte Sabinát a Cator Park felé.

A lány teste csaknem 24 órán keresztül feküdt felfedezetlenül 200 méterre az otthonától. A boncolás még állapította meg a lány halálának pontos okát.

A londoni rendőrség további térfigyelő kamerafelvételeket adott ki egy másik férfiról, akit szintén keresnek, és kihallgatnának a vizsgálat során. A hatóság továbbá egy ezüst színű jármű képét is közzétette, mely kapcsolatban állhat az üggyel.

A jelentések azt sugallják, hogy Sabina a Cator Parkon keresztül a Kidbrooke Village-i Pegler téri The Depot bár felé tartott, ahol tervezte, hogy találkozik egy barátjával, de soha nem érkezett meg a kocsmába, mert feltételezhetően meggyilkolták, amikor a parkban sétált, mndössze öt percre otthonától.

A hatóságok a lakosság segítségét kérték – írta meg a The Sun.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!