Létrehozva: 2019.07.15.

Gazdag, drogfüggő horvát zenész tarolta le a magyar teniszedző családját

Dühöngenek a neten a horvátok: maffiát és politikai, rendõri kapcsolatokat emlegetnek, mert egy napot szabadon tölthetett a BMW-s ámokfutó, aki letarolta egy magyar család álló autóját egy autópálya-fizetõkapunál. A férfi 2 nappal a baleset elõtt jött ki a drogelvonóról, és nem elég, hogy 150-es tempónál mobilozott vezetés közben, még a baleset után is telefonálva szállt ki a kocsiból.

„Befolyásos család drogos kisfia, egy 35 éves gyerek!” „Hogy engedhették ki, csak nem azért, hogy eltüntethesse otthon a drogot, hogy letörölhesse a Facebook-oldalait?” – Ilyen kommentek tömegével vannak tele a csütörtöki balesettel foglalkozó hírek kommentfelületei Horvátországban.

A tettes egy drogos zenész, aki gazdag család sarja

Van ok a gyanakvásra, ugyanis a balesetet okozó sofőrt, Ozren Mlinaricot szombat reggel kiengedték, majd csak szombat este tartóztatták le újra – csaknem egy egész napja volt minden gyanús dolog eltüntetésére. A férfiről durva dolgok derültek ki: drogfüggő volt, aki az ismert szex- és randidrog, a gina miatt került elvonóra Rab szigetére, és onnan csupán kedden jött ki. A gina (GHB) függőség esetén görcsöket, hallucinációkat, de akár több napos delíriumos, pszichotikus állapotot is előidézhet.

A tettes 150-nel, tempomattal száguldozott már a baleset előtt is, a horvát autópályán levideózták ámokfutását jóval a baleset előtt. A Sveta Helena fizetőkapuhoz is 150-nel érkezett, és mobiltelefonálva, fékezés nélkül csapódott bele egy 3 tagú magyar család autójába.

A szemtanúk szerint a telefonjában a barátnőjének üvöltözött, hogy „k..rva, k..rva”, és még akkor is vele kiabált, amikor a csodával határos módon szinte sértetlenül kiszállt a kocsiból. Ezután a rendőrök falhoz állították, és azt ismételgette, hogy „Mit tettem, te jó ég!” A horvát rendőrök rögtön vért vettek tőle, és kiderült, hogy nem volt ittas – ám azt, hogy drog hatása alatt állt-e, lapzártánkig nem derült ki.

Kivették a tettes nevét a cikkekből

A horvát sajtó pletykái szerint befolyásos családja rögtön közeavatkozott, egy magas rangú rendőr rokont is emlegetnek, aki miatt kivették a nevét a horvát cikkekből. A %Ripost% újságírói is tanúi voltak annak, hogy az első néhány cikkben még szerepelt a tettes teljes neve – utána viszont ezeket pár órán belül törölték, így egész pénteken nem lehetett tudni a nevét. Szombaton aztán kapott egy napot a bizonyítékok eltüntetésére: reggel, általános döbbenetet okozva kiengedte a bíróság az őrizetből! A lapoknak már egy sztárügyvéd nyilatkozott a család nevében, és alaposan felkészítette a férfit, aki hirtelen megbánást mutatott, levelet írt a magyar áldozatoknak, és igyekezett a „legmegfelelőbben” viselkedni, hogy később megúszhassa a tettét! Aztán, valószínűleg a Facebookot elöntő felháborodás hatására, szombat este ismét őrizetbe vették – de addig volt egy napja mindent eltüntetni… A férfi egy zenekar dobosa is, de eltűnt minden közösségi oldala, pedig fenn volt a Facebookon és az Instagramon is.

Egy magyar teniszedző családját tarolta le

A horvát sajtó nagyon óvatos volt a tettes nevével, de a balesetben vétlen magyar család nevét nem haboztak közzétenni.

A fizetőkapunál álló Skodában egy újvidéki születésű teniszedző, D. Dániel utazott a családjával. A férfi horvát feleségével, a nyelvtanár Annával és fiukkal, a 8 éves Dominikkal Ausztráliában él.

Az édesapának és a kisfiúnak volt magyar állampolgársága, Anna horvát. Most a budapesti rokonokat látogatták meg, és úton voltak a horvát rokonokhoz, Dugi Otokba, amikor a szörnyű tragédia történt. Mindhárman súlyosan megsebesültek. Az egykori edzőt több napig mesterséges mesterséges kómában tartották, felesége és kisfia állapota súlyos, de stabil. A kisfiúnak az ütközés következtében eltört mindkét lába a helyi lap szerint. A kisfiú szintén Dániel tanítványa volt, már versenyszerűen teniszezett. Azt nem tudjuk, hogy a súlyos törések hogyan befolyásolják a kisfiú teniszes jövőjét, és hosszú lesz a rehabilitáció, de úgy tűnik, szerencsére a család mindhárom tagja túléli ezt a rettenetes balesetet.

További durva részletek a horvát drogosról, a balesetről és arról, hogyan lehet elkerülni a fizetőkapunál állást - a hétfői Ripost napilapban!

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 sztárja hatalmas titkot árult el a házasságáról

origo.hu

Ördög Nóra hivatalosan is bejelentette: Vége

borsonline.hu

Az orvosok tapsoló sorfala előtt tolták utolsó útjára a 6 éves kisfiút, aki életét adta a hároméves öccséért

mandiner.hu

Iszonyatos csapást mért Oroszország Ukrajnára, létfontosságú létesítmények semmisültek meg

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

hirtv.hu

Nyilvánosan beismerte Karácsony, hogy meg sem mozdulhat Gyurcsányék nélkül + videó

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

travelo.hu

Videó: Ingyen nézhetitek meg ezt a díjnyertes, magyar természetfilmet

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-