Létrehozva: 2019.07.19.

Döbbenetes dolgok derültek ki a túronyi rémről, bármikor megtette ezt

A fiatal férfitól rettegtek a helyiek, de arra nem számítottak, hogy gyilkolni is fog.

Rettegtek az idősek a 28 éves K. Zsolttól, aki – ha épp úgy hozta a kedve – akár fényes nappal is rátámadt valakire az utcán Túronyban.

Az öregek csak túronyi rémként emlegették a férfit, aki jelenleg életfogytig tartó börtönbüntetését tölti. Mint Petőfi Attila, a kiemelt ügyeket felderítő főosztály vezetője korábban elmondta, a férfi három évvel ezelőtt hidegvérrel végzett egy 81 éves német férfival.

"Az egész falut sokkolta az eset. Senki előtt nem volt titok, hogy az a fiú bárkitől lop, aki csak szembejön vele. Megesett, hogy az egyik asszony húzta maga után a kis táskáját fényes nappal, mire Zsolt menet közben egyszerűen elvette tőle. Itt minden idős rettegett tőle, mert tudták, bármikor bánthatja őket, de az, hogy gyilkolt is, a legtöbbeket megdöbbentette" – mesélte egy, a neve elhallgatását kérő asszony a Blikknek.

Amikor aztán 2017-ben egy idős asszony, Margit néni háza porig égett, a békés falu ismét egy emberként gyászolt. Bár a tűzoltók hamar a helyszínre értek, a feketére kormolódott gerendák közül már csak a 88 éves asszony holttestét találták.

Bár kezdetben a rendőrség sem gyanakodott gyilkosságra, később kiderült: az asszonyt megkéselték, majd a házát szándékosan borították lángokba, hogy eltüntessék a nyomokat.

A tragédia estéjén Zsolt Margit néni háza körül dolgozott, majd később az asszony fiát elcsábította Pécsre, hogy közösen nézzenek a pohár fenekére. Pécsről végül egyedül tért haza, eldöntve, hogy kirabolja ivópartnere édesanyját. Bár ölni valószínűleg nem akart, Margit néni felismerte támadóját, ezért K. Zsolt halálra szurkálta a nőt, majd rágyújtotta a házát.

Az egykor takaros házhoz a tűz óta nem nyúlt senki. Az épülethez állítólag csak a meggyilkolt asszony gyermeke látogat el olykor. A Blikk elérte a férfit, aki bár hosszan nem akart beszélni, elárulta, hogy még mindig csillapíthatatlan dühöt érez K. Zsolt iránt. 

"Nem értettem, miért hagyott ott az italozás után. Megbeszéltük, hogy az utolsó busszal hazajövünk" – mondta a férfi, majd hozzátette: tudja, hogy az anyja gyilkosának a családja még a faluban él, de a köszönésen túl nem akar többet beszélni velük.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp már másképp látja: Ma éjjel valami különleges történhet + videó

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-