Létrehozva: 2019.06.29.

Hallatlan, mit csinált az egész osztály egy győri gimnáziumban

Egyedülálló eredménnyel érettségizett le a gyõri Kazinczy Ferenc Gimnázium egyik osztálya, meghökkentõ eredményekkel várhatják az egyetemi felvételit. Az elképesztõ teljesítményre a tanárok és szülõk is büszkék, a diákok pedig egy balatoni kirándulással ünnepelnek.

Hihetetlen dolog történt Győrben. A Kazinczy Ferenc Gimnázium 12/A osztályának tanulói színötösre érettségiztek az év végi megmérettetésen, ráadásul rengetegen mentek emelt szintű érettségire. Az osztály harmincnégy tanulója közül harminchárman csak ötösöket szereztek, egy tanulónak becsúszott egy négyes is, de ő egy évig magántanuló volt, mert Svédországban a sportkarrierjére koncentrált.

„Az egész évfolyam remekül teljesített az gimnáziumban, de kétségkívül szép teljesítmény, amit a 12/A osztály produkált, rendkívüli motiváltság jellemzi őket. Az utóbbi években nem hallottam hasonló szép eredményről”

– magyarázta a %Ripost%-nak Németh Tibor, a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium igazgatója.

Az ötödik osztálytól kezdve együtt tanuló diákok példásan tanultak, nagy hangsúlyt fektettek a matek és angol nyelvre, rengetegen szereztek már nyelvvizsgát is, ezzel bizonyítva remek képességeiket és motiváltságukat. Ráadásul az érettségit megelőző években is voltak év végi vizsgáik, hogy ezzel készüljenek az igazi éretté válásra. A bizonyítvány kiosztása után sem széledtek szét, egy közös balatoni hétvégével ünneplik meg az együtt töltött 8 évüket és annak sikeres lezárását, ezzel pedig az látszik, hogy nem csak a tanulás kötötte össze a fiatalokat, hanem a nagyszerű közösség is.

„Hihetetlenül büszkék vagyunk a lányunkra, együtt könnyeztük meg a szép eredményt, az igazgató is szép gondolatokkal búcsúztatta az egész osztályt. Egymást inspirálták a tanulásban, de a tanárok is sokat tettek a közösségért, a fiatalokért. Igazán megérdemlik ezt a balatoni kikapcsolódást” – mondta lapunknak az egyik büszke édesanya, Jeneyné Ihász Ilona

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

hirtv.hu

Varga Judit megtöri a csendet - ma este a Frizbiben + videó

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-