Létrehozva: 2019.05.08.

Fertő tavi gyilkosság: hátborzongató, ami most a tárgyaláson történik

Egy magyar nõ feldarabolt holttestét találták meg tavaly a Fertõ tóban, késõbb kiderült, hogy egy osztrák kannibál végzett vele.

Egy évvel azután, hogy a Fertő tóban talált holttest kilétére fény derült, Bécsben kezdetét vette a 63 éves Alfred U. büntetőpere.

A pszichésen zavart és többszörösen visszaeső erőszaktevő tavaly március 29-én végzett a hajléktalanként Bécsben élő R. Zsuzsannával,  akinek édesanyja beváltotta ígéretét, és személyesen jelent meg a Büntetőügyek Tartományi Bíróságának (Landesgericht für Strafsachen) 106-os termében, hogy a kannibál szemébe nézzen.

"Kimerült és zaklatott vagyok. Csak 20 percet tudtam aludni, a fiam hozott ide, de nem jött be velem. Ezt egyedül akarom végigcsinálni" - mondta a talpig feketébe öltözött Zsuzsanna a Blikknek, és ahogy tolmácsával a zsúfolásig telt tárgyalóterembe lépett, már nyílt is az oldalsó ajtó, és két fegyőr kíséretében megérkezett a kannibálként emlegetett Alfred U., aki még az esküdtek bemutatása előtt elismerte bűnösségét.

A lap beszámolója szerint rekedtesen, de nyugodtan beszélt, és akkor sem rezdült, amikor az ügyésznő felolvasta, hogy R. Zsuzsanna feldarabolása közben, a többszörösen büntetett előéletű, személyiségzavaros férfi húsdarabokat készített elő későbbi fogyasztásra. 

Tavaly áprilisban egy Fertő-tavi halász talált rá az első bezacskózott emberi torzóra a ruszti öbölnél, majd a kutatóbúvárok további zacskókban megtalálták az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, továbbá bal combját és jobb sípcsontját. A halottkém vizsgálata igazolta, csaknem minden szerv el lett távolítva, a koponyát pedig skalpolták. Az osztrák DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem volt megállapítható, de egy keresőkutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál, így jutottak el Alfred U.-hoz, aki korábban közel 30 évet töltött börtönben erőszakos bűncselekmények miatt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

mindmegette.hu

Madárinfluenza: minden ötödik bolti tej fertőzött volt

mandiner.hu

„Hat méter, és a semmibe vezet” – Szentkirályi Alexandra bemutatja Karácsony Gergelyék „legkülönlegesebb” bicikliútját (VIDEÓ)

ripost.hu

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-