3 éve

A rendőrök fetrengtek a röhögéstől, megszólalt az autóval szexelő Gergő

A férfiról a minap elõkerült egy 2017-es felvétel, amin magáévá tett egy Smartot. Nem sokkal késõbb az is kiderült, hogy nem ez volt az elsõ eset.

Autókat erőszakol meg egy pécsi férfi, a beteges akcióiról felvétel is készült. A Bors megtalálta a nagymamájával élő fiatalembert. A nagyszülő pedig magyarázattal is szolgált unokája különös viselkedésére.

A pécsi, Gergő nevű fiatalember nagyon kedveli a Smartokat, valamiért velük szeret a legjobban szexelni. Egy pécsi nő a Facebookon osztott meg egy felvételt, amelyen a férfi épp az ő kabrióját teszi magáévá. „Fáj a szívem, eladtam.... Ezek után hogy lehet ezzel a tudattal tankolni? Vigyázzatok pécsiek, ez a beteg elme szabadon van" – írja a károsult. Sorstársai legalább harmincan lehetnek, körülbelül ennyi autót erőszakolt meg a kocsikra gerjedő Gergő.

Az ominózus felvételt egy pécsi autószerelő műhely biztonsági kamarája rögzítette. A tulajdonos azért szerelte fel a kamerát, mert észrevette: valaki az éj leple alatt rongálja a kocsikat, főleg a Smartokat.

"Nem értettem, hogy miért töri le valaki a tanksapkákat és keni be margarinnal a nyílást. A kép csak akkor állt össze, amikor megláttam a felvételeket. Nem hittem a szememnek. A férfi kisebb szünetekkel 20 percig szexel az autókkal. A rendőrök fetrengtek a röhögéstől, amikor megmutattam nekik, de csak a rongálással tudták meggyanúsítani, mert az autóval való szexelés nincs benne a btk.-ban" – mondta a lapnak az autószerelő műhely tulajdonosa, aki szerint kizárólag benzines autók az áldozatok, valószínűleg azért, mert sokkal kisebb rajtuk a tanknyílás, mint a dízelek esetében.

A férfit nemrég felfüggesztett börtönre ítélte a Pécsi Járás Bíróság, de csak három rendbeli rongálás miatt, mert a többi autóban nem keletkezett 50 ezer forint feletti kár. "Hamarosan egy újabb ügy miatt emelünk vádat ellene rongálás miatt. Egy másik ügyet, amelyben szintén egy Smart az áldozat, meg kellett szüntetnünk, mert a kár nem haladta meg a szabálysértési összeg határát" – mondta Kutas Tamás, a Pécsi Ügyészség szóvivője.

A tanksapkák mindegyik esetben eltűntek, mert a férfi magával vitte őket. A szabadlábon lévő Gergő a nagymamájával él, az asszony nagyon szégyelli az unoka ízlését, de azt mondja, nem tud mit tenni. Esténként csinálta, elsősorban a haragosai kocsijáról törte le a tanksapkát és kente be margarinnal. "Mit mondjak, ez nagyon kellemetlen, egyszerűen nem tudom megakadályozni" – mondja a nagymama.

A férfi viszont nem tudott válaszolni arra, hogy miért szexel az autókkal. "Inkább nem akarok bekerülni az újságba, hogy sztár legyek. De ha fizetnek 50 milliót, akkor bármilyen kamerának beintek" – mondta szűkszavúan Gergő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!