Létrehozva: 2019.03.12.

Vérlázító módon viselkedett a szekszárdi gyerekgyilkosság vádlottja

Drámai jelenetek sorozata játszódott le a bíróságon. A meggyilkolt kislány szerettei üvöltöztek a gyanúsítottal, aki pedig vérlázító módon viselkedett.

A hatéves Lorettát meggyilkoló K. Dánielt őrjöngő, fenyegetőző családtagok várták tegnap a bíróságnál - tudósított a Bors.

Letartóztatta a Szekszárdi Járásbíróság a múlt pénteki gyerekgyilkosság gyanúsítottját, K. Dánielt. A férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállítják, ahol a beszámíthatóságát vizsgálják majd. Az ügyészségi szóvivő szerint K. Dániel még nem tett részletes vallomást, így azt sem tudni, pontosan milyen eszközzel gyilkolta meg a hatéves kislányt. K. Dániel jelenleg is gyámság alatt van, ezt két éve rendelte el a bíróság, mert nem teljesen beszámítható.

"Több lopási ügye is volt, az egyik már bírósági szakaszban van, tárgyalása március végén lesz a Szekszárdi Járásbíróságon" – mondta Kiss Yvette, a Szekszárdi Ügyészség szóvivője.

A férfi nem tanúsított megbánást a bíróság előtt, nyelvét nyújtogatta az újságírókra. A tárgyalás közben a kislány húsz-harminc rokona jelent meg a bíróság előtt, a rendőröknek kutyás erősítést kellett kérniük, hogy lecsillapítsák a tömeget. Ott volt a kislány édesapja is, aki megesküdött, hogy a börtönben fogja megölni Dá­nielt, nem érdekli, hogy mennyi büntetést kap érte.

"Megölted a lányomat, utánad megyek a börtönbe és megöllek, ha száz évet kapok is" – ordította a férfi a bíróság előtt

Az ügyészség szerint a férfi legalább hatszor lesújtott a kislány fejére. Közleményükben arra is kitértek: a gyanúsítottal szemben életfogytig tartó szabadságvesztés nem szabható ki, mivel még nem töltötte be a 20. életévét. Így legfeljebb 20 évet kaphat.

Ismerősei szerint Dánielt a ZEN nevű drog vadította állattá, a szertől zombinak nézett ki. A ZEN megnevezést a szintetikus marihuánára, ismertebb nevén a herbálra használják.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Ennél cukibb ma már nem lesz: így örül Puskás Peti mesedalának csöpp kisfia

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-