Létrehozva: 2019.03.14.

Fertő tavi gyilkosság: újabb brutális részletek a kannibál tettéről 18+

Az osztrák férfi élete során rengeteg szörnyûséget követett el, de amit Zsuzsannával mûvelt, az a leggyomorforgatóbb.

Egy évvel azután, hogy a 30 éves R. Zsuzsanna brutális gyilkosság áldozatává vált az osztrák főváros egyik magánlakásában, kezdetét veszi a 64 éves kannibál büntetőpere - írja a Blikk. Az ügyészségi iratok szerint a hatóság kérelmezi, hogy Alfred U. speciális börtönbe kerüljön: oda, ahol az abnormális bűnözőket tartják fogva.

Egy halász figyelt fel az emberi torzóra, majd a kutatóbúvárok a Fertő tó különböző részein megtalálták az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, továbbá bal combját és jobb sípcsontját. A boncolás kimutatta: csaknem minden szervét eltávolították, a koponyát pedig skalpolták. A DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem volt megállapítható, de egy kereső kutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál – derült ki a dokumentumból.

A kunyhótulajdonos Alfred U. bécsi lakásában emberi vérmaradványokat mutatott ki a kémiai vizsgálat a fürdőszobában és a konyhában, főleg a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből emberi eredetű darált hús és kockára vágott hús került elő – részletezte a dokumentum a valóságos rémtörténetet.

Miután a daraboláshoz használt kés eltört, az elkövető egy fűrésszel folytatta. Többször is ütést mért az áldozat koponyájára, hogy felismerhetetlenné tegye. A maradványokat bezacskózta, majd Rustba autózott a parti kunyhójához. Ott aztán a Fertő tóba dobálta a darabokat.

Másnap a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy húsdarab ott maradt a kádban. Ekkor támadt azon ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait. Alfred U. azt vallotta, Zsuzsanna kinevette, ezért végzett vele. A meggyilkolt nő anyja, azt mondta: neki eddig semmiféle rendőrségi papírt nem küldtek.

"Engem senki nem tájékoztat. A tárgyalásra ki akarok utazni. Feltett szándékom, hogy felkeresem ennek a szörnyetegnek a rokonait!" – szögezte le az anya.

Alfred U. eddig 30 évet töltött rácsok mögött, hatszor ítélték el, és a vádiratból négy bűnügy részleteire derült fény: 1977 novemberében öt hónapot kapott, amiért egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta; 1981 augusztusában 20 hónapra került börtönbe, miután az akkori élettársával közös szexre kényszerítettek egy 18 éves, autóstopos lányt; 1985 májusában 9 évre ítélték, amiért fejszével súlyos fejsérülést okozott egy férfinak, akit a barátnőjével rajtakapott, majd a hölgyet bántalmazta: a mellbimbóját leharapta, illetve nemi aktusra kényszerítette. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála. Alfred U. visszaesőként kapott 12 évet 1997 februárjában, miután befogadott a lakásába egy 19 éves prostituáltat, akit ittasan molesztált, kikötözött, majd többször megerőszakolt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek a képek valódiak, pedig akár a jövőben is készülhettek volna - megdöbbentő fotók

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: összefutsz valakivel, akivel lezáratlan ügyed van

vg.hu

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-