3 éve

Meglepő vallomás: Szilvia férjét az esküvőről vitték el a rendőrök

A nõ megszólalt a különös eset után, de szerinte szerelme semmi megbocsáthatatlant nem követett el...

A saját esküvőjéről vitték el a rendőrök G. Mihályt, akire a polgármesteri hivatal épülete előtt vártak. A férfit a szertartás után egyből a kapitányságra kísérték, újdonsült arája, Szilvia pedig csak kapkodta a fejét.

G. Mihály ellen hónapokkal ezelőtt adott ki körözést az ügyészség, miután közokirat-hamisítás miatt eljárás folyik ellene. Mihály azonban többször is egy rá hasonlító ismerőse nevét, valamint adatait használta fel az ellene indított eljárások során. A rendőrök nyakon akarták csípni, ezért olyan alkalomra vártak, amikor Mihály kénytelen a saját iratait használni. Az esküvő egy ilyen esemény vol.

Bármi is történt, mi továbbra is imádjuk egymást. Még jobban szeretem Misit, amióta letartóztatták az esküvőnkön

– mondta a Blikknek a boldog feleség.

"Szinte sokkot kaptam, amikor Misit elvitték a rendőrök, de

tudtam, hogy semmi olyat nem követett el, ami megbocsáthatatlan.

Nyáron jöttünk össze, azóta minden titkunkat megosztjuk egymással. Azt mondjuk, nem hittem, hogy nem tudjuk majd megünnepelni az egybekelésünket szűk családi körben.

A tortavágás helyett rohantam haza, lekaptam magamról a menyasszonyi ruhát, és már indultam is a rendőrségre a férjem után"

– idézte fel Szilvia. Mihály egy éjszakát töltött a rácsok mögött, másnap hazaengedték.

"Régebben volt egy vállalkozásom, ami miatt kibéreltem egy autót a saját nevemre. A kocsit nem én vezettem, hanem egy alkalmazott. Igazoltattak minket a rendőrök, amikor kiderült, a sofőrnek nincs jogosítványa, és hamis nevet diktált be a zsaruknak. Ebből eljárás indult, az idézéseket pedig az édesapámhoz küldték, pedig én már régen nem lakom nála, így nem tudtam, hogy keresnek. Gondolom, ezért adtak ki körözést" – magyarázta a férfi. Hozzátette, nem érti, miért az esküvőn csaptak le rá. Állítja, megtalálhatták volna a szentesi házában.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!