Létrehozva: 2018.12.31.

Jó, ha tudod, így utazhatsz szilveszter éjjel Budapesten

A szokásos éjszakai járatok mellett minden metró közlekedik majd egész éjjel, ráadásul a buszok és a HÉV-járatok is gyakoribbak lesznek.

Kényelmesen utazhatnak éjszaka azok, akik úgy döntenek, hogy Budapesten szilvesztereznek. December 31-ről január 1-re virradóra egész éjjel jár az M2-es, az M3-as (Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között) és az M4-es metró: éjjel 1 óráig tíz, ezt követően hajnalig tizenöt percenként.

Az M1-es metró üzemidejét is meghosszabbítja a BKK: a kisföldalatti éjjel 1 óráig 10 percenként közlekedik, a belvárosi megállókban körülbelül negyed 2-kor lehet még felszállni rá.

Útvonalán ezt követően a szokásosnál sűrűbben közlekedő 979-es busszal lehet utazni - olvasható a BKK oldalán.

Éjszakai is közlekedő nappali járatok, sűrűbben közlekedő éjszakai buszok Az éjjel-nappali 6-os mellett szilveszter éjszaka a 4-es villamos is közlekedik, ennek köszönhetően jelentősen sűrűbben követik majd egymást a villamosok a Nagykörúton.

A szokásos éjszakai járatok szilveszter éjjelén is közlekednek a megszokott rendben, azonban az M3-as metró Nyugati pályaudvar és Határ út közötti szakaszán az éjszakai buszok helyett a metróval lehet utazni.

Újpest felé a Nyugati pályaudvartól, míg Kispest és Pestszentlőrinc felé a Határ úttól indul a 914-es és a 950-es járat.

A metrók és a nagykörúti villamosok által érintett főbb átszállópontoktól a megszokott éjszakai járatok sűrűbben indulnak a külső végállomások irányába.

Az éjszakai buszjáratok mellett egész éjszaka 30 perces követési idővel közlekedik több, a belvárost átszelő nappali buszjárat: az 5-ös busszal Budán a Pasaréti tér felé, míg Pesten Zugló és Rákospalota felé utazhatnak.

A 7-es busszal Újbuda és Albertfalva felé, valamint Zugló és Újpalota felé lehet utazni; a 8E buszjárattal Budán a Hegyalja út térsége és Gazdagrét felé, Pesten pedig Zugló és Újpalota felé lehet eljutni.

A 9-es buszjárattal Óbudára, valamint Kőbánya felé utazhatnak.

Egész éjszaka jár majd a 916-os és a 934-es autóbusz, továbbá számos éjszakai járat vonalán nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek.

A HÉV is jár egész éjszaka Egész éjszaka jár majd a HÉV minden vonalon. A H5-ös HÉV budapesti szakaszán 30 percenként indulnak a szerelvények – Békásmegyertől tovább Szentendre felé óránként. A H7-es HÉV Boráros tér és Csepel között szintén 30 percenként indul majd.

A H6-os HÉV Közvágóhíd és Ráckeve között kétóránként, míg a H8-as az Örs vezér tere és Gödöllő között óránként indul majd. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

mandiner.hu

Francia elnök: szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak az ukrán háborús zónába

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

Roppanós koviubi 3 nap alatt, mutatjuk a tökéletes receptet

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-