4 éve

Sportolók tesztelik az új, magyar fejlesztésű regeneráló módszert

Azt mondják, segít formába lendülni, gyorsabb a sérülés utáni regeneráció és fél óra felér nyolc óra alvással.

Eddig csak egy szűk, kiváltságos körnek adatott meg, hogy kipróbáljon egy magyar fejlesztésű módszert, ami állítólag lassítja az öregedést és gyorsítja a regenerálódást. Nem véletlen, hogy tolongtak a celebek és sportolók a Mátrix Holistic Center ünnepélyes megnyitóján. A fővárosban megnyílt holisztikus központban már bárki hozzájut a KIT-hez, azaz a Kibernetikai Irányítás Támogatása elnevezésű módszerhez.

Feltalálója, Lednyiczky Gábor úgy próbálta meg elmagyarázni a magyar fejlesztésű és gyártású technológia lényegét, hogy az kvantumszinten támogatja a test szövetei közötti információáramlást.

Ez egy komplex informatikai folyamat. A szervezeten belüli információáramlás az egészség kulcsa

- vélekedik a feltaláló.

Halász Pálma, az Életérték Alapítvány kurátora nagyszerű eszköznek tartja a módszert a biológiai regenerációra és az erőszakos traumák feldolgozására. Borbély László színész, szinkronszínész esküszik arra, hogy lassítja az öregedést, és 20-30 perc alatt úgy újjászületik vele, mint 8 órai alvással. Sok válogatott sportoló is kipróbálta, Kulifai Tamás világbajnok kajakozó szerint segíti a sérülés utáni regenerációt és azt, hogy formába lendüljön.

 

Sidiropoulou Niki, a 44 éves többszörös magyar és görög bajnok párbajtőrvívó ennek a segítségével készül a harmadik olimpiájára, ahogyan sok más élsportoló is alkalmazza már.

A módszert azonban nem csak sportolóknak ajánlják, hanem egészségmegőrzésre és az erőnlét javítására is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!