4 éve

Vona Gábor NEM koccintott az aradi tábornokok kivégzésére és NEM Haynau híve!

Kifejezzük sajnálkozásunkat azon téves közlésünk miatt miszerint Vona Gábor koccintott az aradi vértanúk kivégzésére és Haynau híve. "Helyreigazítás: Cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor koccintott az aradi tábornokok kivégzésére és azt is, hogy gyalázta 1848 emlékét. Valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábor hazaárulónak nevezte a 48-as forradalmárokat és azt is, hogy mondott olyat, hogy minden forradalom a Sátán mûve. Valótlanul állítottuk, hogy Vona Gábor labancnak tartja magát és azt is, hogy Vona Gábor szerint az 1848-49-es forradalom vezetõinek kijárt a megtorlás. " Ezen túl, sajnálkozásunkat ismételten kifejezve közöljük, hogy: A bíróság megállapította, hogy a Ripost Média Kft. I.r. alperes megsértette Vona Gábor I.r. felperes jóhírnévhez fûzõdõ személyiségi jogát azzal, hogy 2016.03.14.-én a www.ripost.hu internetes portálon megjelentetett "Vona Gábor koccintott az Aradi vértanúk kivégzésére, Haynau híve" címû cikkben valótlanul állította I.r. felperesrõl, hogy koccintott az Aradi vértanúk kivégzésére, gyalázta 1948 emlékét, hazaárulónak nevezte '48-as forradalmárokat, olyat mondott, hogy minden forradalom a sátán mûve, labancnak tartja magát, és szerinte az 1848-49-es forradalom és szabadságharc vezetõjének kijárt a megtorlás. A Ripost Média Kft. I.r. alperes megsértette Vona Gábor I.r. felperes jóhírnévhez fûzõdõ személyiségi jogát azzal, hogy 2016.03. 31-én a www.ripost.hu internetes portálon megjelentetett "Eltitkolt hangfelvétel: Haynaut éltetik, Kossuthot gyalázzák a Jobbik hívei" címû cikkben valótlanul állította Vona Gábor I.r. felperesrõl, hogy a magyar függetlenséget, szabadságharcainkat, Kossuthot, Petõfit és az Aradi vértanúkat elítélõ, õket gyalázó nézeteket vall, szerinte Kossuth és társai a királyokat megtagadó baloldali árulók voltak, akik ezért megérdemelték a halált, a kivégzést, a számûzetést, számára Haynau hõsnek számít, aki elbánt a lázadókkal és módszeresen elnyomja, kiszorítja a Jobbik Magyarországért mozgalomból azokat, akik szóvá merik tenni a Haynau-Habsburg barátságot, az ezzel kapcsolatban kiszivárgó tényeket pedig letagadja. Ripost Média Kft. I.r. alperes megsértette a Jobbik Magyarországért Mozgalom II.r felperes jóhírnévhez fûzõdõ személyiségi jogát azzal, hogy a 2016.03.31-én a www.ripost.hu internetes portálon megjelent "Eltitkolt hangfelvétel: Haynaut éltetik, Kossuthot gyalázzák a Jobbik hívei" címû cikkben valótlanul állította a Jobbik Magyarországért Mozgalom II.r. felperesrõl, hogy a vezetésébõl bárki a magyar függetlenséget, szabadságharcainkat, Kossuthot, Petõfit és az Aradi vértanúkat elítélõ, õket gyalázó nézeteket vall, és sorai között magukat labancoknak tekintõ személyek vannak.

Vona, mint arról korábban a %RIPOST% is beszámolt, alapítója és tanára is a titkos akadémiának, a „farkasképzőnek”. Nyomon követhető csatornákon, a  Jobbikhoz köthető alapítványok révén lényegében ő finanszírozza az iskola működését, melyet Baranyi Tibor Imre vezet. Az iskola tanítása szerint a 1848-49-es forradalom és szabadságharc elítélendő lázadás, a gyilkos Haynau állt a jó oldalon!

 

A 48-asok Vona szerint hazaárulók!

Az Atilla király Akadémia egyik hallgatója, aki éppen ezek miatt a nézetek miatt hagyta ott az oktatást, egyenesen labancképzőnek nevezte az iskolát. Scheer-Komjáthy Ádám szerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke egyik előadásában szó szerint hazaárulónak nevezte a 48-as forradalmárokat, mert szembe mertek fordulni a Habsburgokkal. Vona szerint minden forradalom a Sátán műve, így mérlegelés nélkül. Tőle idézve, a “reformáció egy deformáció”, így lettek a ’48-asok “hazaárulók”.

Vona Gábor is koccintott az aradi tizenhármak kivégzésének évfordulóján!

Az akadémia hasonló nézeteket valló tanárai - Baranyi Tibor, László András, Horváth Róbert - Vona Gáborral az élen

még koccintás is rendeznek minden évben október 6-án, a nemzeti gyásznapon az aradi tizenhármak kivégzésének évfordulóján!

Ami miatt több hallgató felháborodott!  Vona és eszmetársai magukat labancoknak nevezik, s nézeteik fő oka, hogy a Habsburgokat tartják Magyarország törvényes uralkodóinak. Az 1848-49-es forradalmat pedig a törvényes uralkodó elleni lázadásnak, ami miatt kijárt a megtorlás!

Az akadémia vezetője, Baranyi és Vona Gábor jó barátja a Atilla Király Akadémia tanára, László András hirdeti, tanítja leghangosabban a Petőfit és társait gyalázó nézeteket, de Baranyi Tibor Imre helyettese, Horváth Róbert sem marad el tőle. Õ is külön tanulmányt publikált már a véreskezű Haynau dicsőségéről a Pannon Front című lapban, amit közre is adtak a hallgatók között!

László András  szerint:

Nyilvánvaló, hogy a világosi fegyverletétel után működni kezdő bíróságok törvényesen működtek. Haynau is jogszerűen, igazságosan járt el (…)Haynaunak a magyar történelemben voltaképpen - joggal mondhatjuk így - pozitív, sőt dicsőségesen pozitív szerepe volt.”

Március tizenötödike nem lehet az ünnepük!

Az aradi vértanúk, ugyancsak László András, a Jobbik elitképzőjének tanára szerint:

 „Felségáruló, esküszegő, lázadó és fegyveres, az uralkodójuk ellen felkelt tisztek” voltak, akik csak „azt a büntetést kapták, amelyet egyértelműen megérdemeltek”.

László szerint, „ha nem ítélték volna halálra őket, vagy akárcsak kegyelmet kaptak volna”, óriási, „súlyos precedens-képző” hiba lett volna.

„Március 15-e nem lehet a mi ünnepünk. Emlékezni-visszatekinteni – elengedhetetlen, de az általunk helyesnek minősített alapelvek szellemének értelmében.”- hirdeti ugyancsak a jobbikos akadémia leghíresebb tanára László András.

De még tovább megy:

„Akik hozzánk hasonlóan az ultrajobboldaliság és ultrakonzervativítás jegyében vállalják fel a legszélsőségesebb szélsőjobboldaliságot,

megvetik 1848/1849 forradalmi eszméit, forradalmi személyiségeit, – ezzel szemben tisztelik a Habsburg-dynastiát, mérhetetlenül tisztelik I. Ferenc Józsefet, Ausztria Császárát és Magyarország Apostoli Királyát (…) és Haynau táborszernagyot. Áldott emléküket meg kell őriznie minden nemzetszerető, nemzetéhez és hazájához hű, igaz magyar embernek!

Egy, az interneten közkézen forgó, korábbi e-mailjének tanúsága szerint a Farkasok, a Jobbik rohamosztagának vezetője, Barcsa-Turner Gábor is Haynaut dicsőíti... Haynau  szerinte is hős volt... Barcsa-Turner is koccintott az aradi tábornokok kivégzésének évfordulóján!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ettől félt a Nyugat: itt van Kína félelmetes bejelentése

origo.hu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

metropol.hu

Csonka Picinek erre nőre fáj a foga! El is venné a gyönyörű színésznőt

magyarnemzet.hu

Orosz nagykövet: Magyarország az oroszellenes szankciók következményeivel szembesül

mindmegette.hu

A Penny i sem várt tovább: hatalmas árcsökkentésbe kezdett az üzletlánc az ünnepek előtt

hirtv.hu

Kancsendzönga-expedíció és Kiss Péter-emléktúra indul áprilisban

origo.hu

Újabb hírek érkeztek az RTL Klub gyerekverő színészéről

travelo.hu

Virágba borult Budapest, ezeken a helyeken cseresznyevirág ünnepet is tartanak

origo.hu

Száz különleges térkép QR-kódokkal - A Pallas Athéné Könyvkiadó ajánlója

vg.hu

Technológiai fejlesztések megvalósítása a ZOLMAT Kft.-nél (x)

mindmegette.hu

Egy igazi retró édesség: így készül a diótorta főzött krémmel.Receptvideó! (x)

mindmegette.hu

13 csodás desszert húsvétra, amit képtelenség elrontani

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-