Létrehozva: 2018.09.03.

Káosz a budapesti közlekedésben: mutatjuk, hol van dugó a városban

Az iskolakezdéssel megnövekedett a forgalom is, az pedig elõre sejthetõ volt, hogy ez próbára teszi majd az utasok idegeit.

Járműhiba és forgalmi akadályok nehezítik a tanévkezdés napján a közlekedést, reggel óta több vonalon is voltak ideiglenes leállások.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán olvasható,  reggel fél nyolcig több nem várt esemény is történt, ami a szeptemberrel megnövekedett létszámú utazóközönséget próbára tette.

Hajnal negyed hattól Albertfalva kitérő és Újbuda-Központ megálló közt szünetelt a villamosforgalom egy baleset miatt, a 17-es, a 41-es és a 47-es villamos helyett pótlóbusz járt egészen reggel hat utánig.

Járműhiba miatt az 1-es villamos északi szakaszán reggel hattól az Árpád-híd és a Vágány utca/Róbert Károly között pótlóbusz szállította az utasokat. A zavart negyedóra alatt elhárították, de érkeztek jelzések az utazóközönségtől, hogy volt, akit Zuglónál leszállítottak a villamosról, aztán próbálhatott a következőre felszállni, ha felfért rá.

Hűvösvölgyben is több villamosjárat kiesett, ugyanis a szombati nagy esőzés alámosta a tavaly felújított szakaszon a síneket. Az 56-os, az 56A és a 61-es villamos helyett Hűvösvölgy és Budagyöngye között pótlóbusz jár pályahiba miatt. Az 59B villamos nem közlekedik. A pályahibát a tervek szerint a hét második felére elhárítják.

Az M0-s déli szakaszán pedig csomópontlezárás van, ami miatt Csepel teljesen megbénult: "lezárták az M0-ás autóúton a szigetszentmiklósi csomópont le- felhajtó ágát, mert egy új körforgalmú csomópontot alakítanak ki. Torlódásra kell számítani a II. Rákóczi Ferenc úton és a Csepeli úton is. Az érintett BKK-járatok (a 38-as, a 38A, a 138-as, a 238-as, a 278-as és a 280-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek. 138B rendkívüli autóbuszjárat közlekedik a Szent Imre tér és a Hárosi iskola között" – írja a BKK a Facebook-oldalán.

Ha mindez nem lenne elég, a %Ripost% egyik olvasója videót küldött a budai állapotokról.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Menekülnek az ukránok, itt az oroszok megsemmisítő csapása

origo.hu

Újabb eligazítást tartott a Présember, mutatjuk, kiket hívott meg

mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

magyarnemzet.hu

Az ország felére figyelmeztetést adtak ki, jégeső és özönvíz is jöhet csütörtökön

travelo.hu

Kiskacsákat mentettek meg a tűzoltók

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-