Létrehozva: 2018.08.20.

Újabb megrázó részletre derült fény, itt lehet VV Fanni holtteste

A gyanúsított továbbra is tagadja a gyilkosságot, a hazugságvizsgáló azonban állítólag mást jelzett.

Duna, bányató, kút, csatorna, mind felmerült már a valóságshow-szereplő gyilkossági ügye kapcsán. És ahogy a GPS-jelek, úgy a poligráfos eredmény, de még az FBI-nyomozók szimata is a hullámsírhoz vezet.

Tavaly december 4-én tragikus hírt közölt a rendőrség VV Fanni szüleivel, miszerint a november 20-án eltűnt lányuk már nincs életben. Az ügy egyetlen gyanúsítottja azóta is a dunaújvárosi kajakos, B. László, aki nyolc hónapja előzetes letartóztatásban ül. A férfi a bűnrészességét – miszerint a lakásából a mélygarázsba cipelte, majd egy bérelt autóba tuszkolta az ájult Fannit, amit kamerafelvétel is bizonyít – azonnal elismerte, de a gyilkosságot rendületlenül tagadja. Továbbra is azt vallja, hogy a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta a lányt.

Az ügyben a magyar rendőrségnek nemrég amerikai szövetségi nyomozók is besegítettek. A szakemberek vizek környékén kutakodtak, és a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették őket a nyomok. De a tavak többszöri átkutatása sem zárult eredménnyel, ami a Novozánszki család ügyvédje szerint nem biztos, hogy azt jelenti, hogy Fanni teste nincs ott.

"Nem tartom kizártnak, hogy bár a holttestet nem találják, a gyanúsított mégis oda dobta, csak óriási szerencséje van" – vélekedett a Borsnak a Fanni családját képviselő dr. Lichy József ügyvéd.

"Ugyanis, ha azokban a napokban a bányató talajmozgása nagy mértékű volt, lehúzhatta a testet a mélybe, majd visszarendeződött a tó alja, és a búvárok ezért nem találják" – fejtette ki egyik teóriáját dr. Lichy, aki szerint egy elhagyatott kút, de a budapesti, több száz kilométeres csatornarendszer is lehetséges opció volt Fanni holttestének eltüntetésére.

Nem véletlen, hogy minden eshetőségben a víz a közös nevező, az ügyvédtől ugyanis úgy tudni, B. László hazugságvizsgálata során a „Vízben van Fanni holtteste?” – kérdésnél jelzett legerősebben hazugságot a műszer. De tény, hogy már a poligráf előtt is a víz volt a nyomozók kiindulópontja, hiszen a Duna számos szakaszát, így a gyanúsított lakhelyén, a dunaújvárosi részt is átfésülték, ugyanis mindvégig B. László kocsijának GPS-koordinátái alapján vizsgálódtak. De hiába minden vízhez irányuló nyom, a valóság­show-szereplő holttestére azóta se bukkantak rá.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-