4 éve

Családi tragédia Dombóváron: megszólalt az egyetlen túlélő

A kocsiban öten utaztak, amikor egy fa rájuk dõlt a viharban. Négyen azonnal szörnyethaltak.

Csak azt érezte, hogy valami rájuk dől: igazából magát a fát sem látta Éva, annak a szörnyű balesetnek az egyetlen túlélője, amely pénteken este történt Dombóváron.

Egy óriási fa dőlt a család autójára, amit annyira összeroncsolt, hogy a kocsiban ülő négy ember a helyszínen életét vesztette. Éva sebei csodával határos módon csak könnyebbek voltak, a lelki sérülések azonban talán sosem múlnak el: férjét, menyét, lányát és öt hónapos unokáját veszítette el.

Pénteken még hatan éltek együtt kisvaszari otthonukban, másnapra viszont csak ketten maradtak. A nő azt mondta, hogy ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt. Fiáért is aggódik, a 20 éves fiatal is apját, testvérét, párját, gyermekét vesztette.

Éva saját felelősségére hagyhatta el a kórházat és tért haza, ahol most a gyerekzsivaly helyett csak a gyász várja. A Teolnak elárulta, nem nyugszik bele abba, ami történt: úgy érzi, meg kell találnia a szerencsétlenség felelőseit, hiszen állítólag többen jelezték már a város önkormányzatának, hogy a fa életveszélyes.

Dombóvár polgármestere együttérzését fejezte ki és segítségét ajánlotta fel a családnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!