Létrehozva: 2018.05.26.

Vérlázító, mit tett a magyar nő, miután élettársával megölte a szüleit

Brutális emberölés áldozata lett egy idõs házaspár Hódmezõvásárhelyen, a feltételezett tetteseket a rendõrség elfogta, egyikük beismerõ vallomást tett.

Ahogy a %RIPOST% beszámolt róla: pénteken hajnalban, öt óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés arról, hogy Hódmezővásárhelyen a Gregus Máté utca egyik családi házában tűz ütött ki. A bejelentő nő meglehetősen higgadtan és nyugodtan közölte a hírt, ahogy azt is, hogy a házban bent vannak a szülei. A meghallgatásokkor a nő és az élettársa ellentmondásokba keveredett, ezért gyanúsak lettek.

Rádi Norbert, Csongrád megyei bűnügyi rendőrkapitány-helyettes elmondta: a házaspár lányának élettársa beismerő vallomást tett. Mindkettőjüket több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és szombaton kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a helyszínen talált két holttesten olyan sérülésekre leltek, amelyek nem a tűz során keletkeztek.

A 87 éves férfi és 78 éves felesége házához tartozó melléképületben lakott a lányuk és erőszakos bűncselekmények miatt már többször büntetett élettársa, a szülők nemtetszése ellenére. Erősen italozó életmódjuk miatt rendszeres volt a vita a két pár között, pénteken éjszaka a gyanúsítottak elhatározták, hogy bántalmazni fogják az idős embereket.

Ismertetése szerint a 47 éves nő kihívta édesapját a konyhába, akit 53 éves élettársa hátulról megtámadott. Az idős férfi ennek következtében életét vesztette. Ezután az ágyban fekvő, súlyosan mozgáskorlátozott feleséget is megölték a hálószobában.

Tervük az volt, hogy egy gázpalackkal azt a látszatot keltik, hogy véletlen baleset történt, a házat felgyújtották, majd vérlázító dolgot művelte: több szórakozóhelyet is felkerestek, hogy igyanak. Kora hajnalban értek haza, úgy látták, hogy a ház nem ég, és a melléképületben folytatták az italozást. Pár óra múlva átmentek a főépületbe, ahol az ajtó kinyitásakor a lángok felcsaptak, komoly tüzet okozva a házban.

Ezt követően jelentették a tűzesetet a 112-es hívószámon

- vázolta a történteket Rádi Norbert.

Piros Attila, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelte: a közrend és közbiztonság szilárd a megyében, ezt bizonyítja a jelen bűncselekmény elkövezőinek gyors elfogása is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az egyik legjelentősebb víziút, ami nem jöhetett volna létre magyar mérnökök nélkül

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

mandiner.hu

Czutor Zoltán: Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart (VIDEÓ)

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-