Létrehozva: 2018.01.17.

Terry Black szembesítést kér Vona Gáborral: Így idézné fel a régi szép emlékeket

Terry Black felállt és kifakadt a bíróságon! Azt kérdezte, miért nem jelent meg Vona Gábor, hogy õ és a szintén jelen lévõ Amanda Elstak transzvesztita mûvésznõ a szemébe mondja, ami történt, és részletesen beszéljenek a régi dolgokról...

Nem jelent meg a Budapest Környéki Törvényszéken  ma reggel 9 órakor Vona Gábor, pedig arról lett volna hasznos nyilatkoznia, hogy nem igaz, amit korábban Terry Black és Amanda Elstak állított róla, miszerint Vona az ő köreikbe járt, melegpartikon vett részt, és voltak meleg kapcsolatai is.

A hosszas iratismertetés közben annyi derült ki, hogy mivel  az egyik koronatanú Amanda Elstak nem kapta kézhez az idézést, így csak hallgatóságként vehet részt az eljárásban. Terry Black, aki ezer kilométert vezetett, hogy odaérjen a tárgyalásra, egyszer csak kifakadt a tárgyalóteremben:

"Vona Gábor biztosan biszexuális, de még az is lehet, hogy meleg, de bi biztosan! Miért nem jött el, hogy szembenézzen velem, vagy Amandával?"

- kérdezte Terry, majd hátranézett Amandára, aki helyeslően bólogatott. Terry azt mondta, nem tudja, miről szól a per, de azt továbbra is állítja amit Vonáról mondott, és vállalja is érte a felelősséget.

Láthatóan  Amandával egyetértésben arra készültek, hogy Vona arcába mondják, szemtől szembe, mit gondolnak róla, és felidézzék a régi emlékeket. A szünetben is erről beszéltek.                                                                  

"Itt vagyunk, én is itt vagyok, te is itt vagy!" - mondta Terry a folyosón Amandának, miközben arról tanakodtak, vajon Vona miért nem jelent meg a tárgyaláson. "Ez neki ennyire fontos? Most megint a magyar sajtó ezzel lesz tele, nincs agya. Mondhatni ő megy, kopogtat a buzisáért, így aztán senki nem fogja elfelejteni " - mondta Terry.

Amanda korábban így nyilatkozott:  "Vona Gábor úrral a Lokálban találkoztam először Budapesten a Kertész utcában." Állítása szerint ez nem egyszeri találkozás volt.

Több alkalommal is heti, kétheti viszonylatban találkoztam vele. A Lokálból, mivel Terry Black üzemeltette a Lokált, nagyon sokszor átmentünk Terryhez a lakásba. Volt egy  másik úr is, azzal mindig megjelent a Terrynek a lakásában zárás után.

Amanda Elstak (születési nevén Rási Zoltán Zsolt; Miskolc, 1974. február 20. –) transzszexuális énekesnő, előadóművész, a Magyar Toleranciadíj, a Magyar Jótékonysági Díj, a Magyar Aids Gála megálmodója, és az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke. A leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és a roma állampolgárok elfogadásának élharcosa. Vállaltan transzszexuális. A Debreceni Egyetemen szerezte oklevelét 1998-ban.

origo.hu

Megmutatta tökéletes melleit a Miss Influencer Hungary idei győztese - képek

ripost.hu

Katalin lett a célpontja? Sunyi tervet eszelt ki Meghan Markle

borsonline.hu

Műveltségi kvíz: ha 7-re tudod a választ, már átlag felett vagy!

vg.hu

Üzemanyag: extrém drágulás a magyar benzinkutakon – már keddtől emelik a benzin és a dízel árát

ripost.hu

Vérfagyasztó jóslat: ekkor borult teljes sötétség az emberiségre

vg.hu

Oroszország elismerte: az ukránok lelőttek egy A-50 felderítő repülőgépet

ripost.hu

Kétperces helyesírási teszt: mennyit találsz el?

mindmegette.hu

Elbúcsúzhatunk a felvágottaktól is: ezek az élelmiszerek tűnnek el a boltok polcairól

ripost.hu

Most jött a hír: balesetet szenvedett a sikeres sportoló, nem tudták megmenteni

ripost.hu

3 csillagjegynek különös üzenetet küld idén nyáron az őrangyala

ripost.hu

A tudósok is kővé dermedtek attól, ami az óceán mélyéről előkerült

ripost.hu

Most jött a szörnyű hír: kisiklott egy vonat Magyarországon, zajlik a mentés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-