Létrehozva: 2018.01.23.

Még mindig hirdeti magát a csaló "Rozi" jósnő

Zalában, Pest megyében és Tolnában is akadtak páciensei a magát Rozi jósnõnek kiadó nógrádi férfinak, aki - szintén férfi - élettársával megfenyegette az ügyfeleket, ha azok nem fizettek. Még tegnap is hirdették magukat, pedig két ügyben már akkor eljárás folyt ellenük, most pedig harmadszor is vádat emeltek "Rozi" ellen.

Tamásiban és Cegléden már a bírók asztalán van annak a két nógrádi férfinak az ügye, aki a facebookon álnéven regisztrálva jósnőnek adta ki magát és rontáslevételt hirdettet, Zalában pedig most emeltek ellenük vádat. Egyik

kuncsaftjuknak azt mondták, rajta és a családján átok van, amit 45 ezer forintért hajlandók levenni,

hogy „megakadályozzák a várható tragédiák bekövetkezését”. Mivel a kuncsaft nem akart fizetni, fenyegetni kezdték. Végül már 80 ezret követeltek a zalai férfitól, aki ijedtében át is utalta az összeget a megadott bankszámlára. Ezután feljelentést tett, és mint kiderült, akkorra már mások is rendőrséghez fordultak.

A mátraterenyei férfiak a Facebookon „Jövendölés-Jóslás” oldalt üzemeltetnek, egyikük itt „Kiss Rozália jósnő” néven szerepel. „Rozinak” rengeteg szolgáltatása van, amiket pár ezer forintért hirdetett, de amikor jól fizető kuncsaftra akadt, zsarolással és fenyegetőzéssel szedtek ki tőle nagyobb összegeket. „Egyes emberek mennyire buták tudnak lenni, hogy

nem fogják fel, hogy a fekete mágiának mekkora ereje van, és mennyire tud életeket rombolni”

– írta októberben „Rozi”, aki vélhetően egyik áldozatának üzent ily módon. A férfi egyébként tarot kártya jóslást, üzletek beindítását, szerelmi kapcsolatok javítását is kínálta.

Bár a két férfi ellen már két bírósági eljárás is folyik, a „Jövendölés-Jóslás” oldalon decemberben még ügyfélcsalogató bejegyzés állt. Úgy látszik, hogy miközben szabadlábon védekezhetnek, folytatják „a bizniszt”.

Kerestük „Rozália jósnőt” az oldalán megadott telefonszámon. A hívást egy férfihang fogadta, de amikor azt mondtuk, Kiss Rozáliát keressük, női hangra váltva közölte, hogy ő az. Miután bemutatkoztunk, mindössze annyit mondott: „húzzon innen elfele”! Élettársa azonban visszahívta munkatársunkat.

Hogy mivel védekezett a férfi, és mit válaszolt arra a kérdésre, hogy a jós nő vagy férfi, az a %RIPOST% szerdai számából kiderül!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Farkast bukkant fel egy hazai városi erdőben

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-