4 éve

Ezt mondta feleségéről a 18 év után leleplezett budakalászi gyilkos

18 év után derült ki, hogy nem baleset, hanem gyilkosság történt egy budakalászi otthonban: a férj dobta kútba és hagyta sorsára alkoholista feleségét. N. T. Imrét tegnap letartóztatták.

1999 februárjában saját háza kútjában találtak rá a tűzoltók N. T. Imre feleségére holtan. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget. Most,

tizennyolc évvel később azonban letartóztatták a férjet gyilkosság vádjával.

Azt, hogy ki és hogyan fedezte fel, hogy mégis gyilkosság történt, nem árulják el. A férfit a Készenléti Rendőrség kiemelt életvédelmi ügyekkel foglalkozó osztálya vette őrizetbe előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság gyanújával, tegnap pedig a Pest Megyei Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását jövő áprilisig.

N. T. Imre a törvényszéki folyosón úgy látta jónak, hogy elmondja, ami a lelkét nyomja.

- Szerettem, amíg anyaként viselkedett – kezdte a férfi. Szavaiból

kiderült: még a nyolcvanas években meghalt egy kicsi gyermekük, kizuhant az ablakon. - Azt mondta, ezért iszik, bánatában. De azt senki sem vizsgálta, hogy az baleset volt, vagy ő lökte ki… Azt hiszik most, hogy védem magam? Nem, de örülök, hogy megmenekültem tőle! 15 évig próbáltam embert nevelni belőle. Azt a történetet az elejétől a végéig kéne hallani, és tudni, hogy ki volt az, aki hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok.

Nem hallotta meg az igét soha, lehet, hogy a sátán költözött bele!

A saját gyerekeit se szerette, magát se szerette, hiszen mérgezte magát, ezek szerint nem szeretett senkit. Akkor meg minek éljen?

Az asszonytól, aki alkoholproblémákkal küzdött, még két gyermeke született, de azután meg akart tőle szabadulni. Miután a minősített emberölés nem évül el, a férfi ennyi idő után is büntethető, és ha bűnösnek találják, hosszú évekre fegyházba kerül.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!